1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da muhallefet varmış: Basın açıklaması yaptı otobüsler yığıldı!
Erzurum'da muhallefet varmış: Basın açıklaması yaptı otobüsler yığıldı!

Erzurum'da muhallefet varmış: Basın açıklaması yaptı otobüsler yığıldı!

Erzurum'u ilgilendiren hemen her konuda sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren ve vatandaşların yanında olan Zafer Partisi Erzurum İl Başkanı Abdülhamit Uzun bu kez de şehir içi ulaşıma el attı.

A+A-

Erzurum Güncel- Muhalefetin olmadığı şehirde vatandaşların sorunlarını dile getirerek, gündem oluşturan ve Zafer Partisi İl Başkanı Abdülhamit Uzun, kent siyasetine renk katıyor. Diğer muhalefet partisinin il başkanlarına adeta ders veren Abdülhamit Uzun, bugün de şehir içi ulaşım problemini gündemine aldı.

 

Havaların soğumasıyla birlikte özellikle yurtlarda kalan öğrencilerin ulaşım sorunu yaşadığını dile getiren Abdülhamit Uzun, Nurettin Topçu Öğrenci Yurdu önünde basın açıklaması yaptı.  

 

“Şehrimizde kış mevsiminin zorlu geçmesi herkesin malumudur fakat Erzurum Büyükşehir belediyesi kış şartlarını daha da zorlaştırıyor” diyen Başkan Uzun, yeterli sayıda sefer konulmadığını söyledi.

 

Bu durumun kış günlerinde vatandaşları ve öğrencileri mağdur ettiğini kaydeden Başkan Uzun, “Buradan yetkililere çağrıda bulunuyorum vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz duraklarda saatlerce beklemek zorunda değiller. Minik Goebells Mehmet Sekmen sana diyorum S kasa mercedesinden in bir bak vatandaşlarımız neler çekiyor. Karla mücadele diyorsunuz yol medeniyettir diyorsunuz şehrimizin bütün yolları patates tarlasına dönmüş vaziyette. Otobüs seferleri vatandaşlarımızın talebini karşılamıyor. Sen o koltukta niye oturuyorsun?” diye konuştu.

 

Uzun'un basın açıklamasından hemen sonra Büşükşehir Belediyesi bölgeye 'takviye seferler' koyması dikkat çekti. Öğrenciler sorunlarını dile getiren Zafer Partisi İl Başkanı Abdülhamit Uzun'u sosyal medya üzerinden teşekkür mesajları yağdırdı. 

erzurumajans.com 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.