1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da okullar tatil mi? Veliler ve öğrencilerin kulağı gelecek haberde
Erzurum'da okullar tatil mi? Veliler ve öğrencilerin kulağı gelecek haberde

Erzurum'da okullar tatil mi? Veliler ve öğrencilerin kulağı gelecek haberde

24 Aralık Pazar günü için Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari illeri için fırtına uyarısı yapılmıştı. Bu durumda 25 Aralık Pazartesi için "okullar tatil mi, yarın okullar hangi illerde tatil olacak?'' sorusu yanıt arıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da yarın okullar tatil mi sorusunun cevabı öğrenciler tarafından merak ediliyordu. Gözler Erzurum Valiliği'nden gelecek haberde.

Erzurum’da okullar tatil mi? 25 Aralık Pazartesi günü Erzurum'da kar tatili var mı? Erzurum Valiliği ve MEB açıklamaları ilde yaşayan öğrencilerin ve velilerin gündeminde yer alıyor. Erzurum’da kar yağışı ve fırtına etkisini sürdürüyor. Erzurum kar tatili açıklamaları da yakından takip ediliyor. Erzurum için bugün kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı, fırtına ve tipi uyarısı yapılmıştı. 

28 Kasım'da öğrenciler okuldayken kar tatili verilmişti

Erzurum Valiliğinden 28 Kasım Salı günü okullarla ilgili son dakika açıklaması gelmişti.  Erzurum’da kar yağışının etkili olması sebebiyle merkez Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde eğitim öğretim faaliyetlerine 28 Kasım Pazartesi ara verilmişti. 

Öğrenciler zor şartlarla okullarına gittikten sonra verilen kar tatili büyük tepki çekmişti. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum