1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum'da Şampiyonları Ağırladı
Erzurum'da Şampiyonları Ağırladı

Erzurum'da Şampiyonları Ağırladı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, U23 Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren genç boksörleri kabul etti.

A+A-

Gazete Güncel- Rize’de düzenlenen U23 Türkiye Boks Şampiyonası’nda elde ettikleri başarılarla Erzurum’un gururu olan sporcular ve antrenörleri, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur tarafından ağırlandı.

 

Şampiyonada Türkiye birincisi olan Muhammed Furkan Karadağ ile Türkiye ikinciliğini elde eden Yasin Kanbur’u makamında kabul eden Çakmur, sporcuları ve antrenörlerini başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Çakmur, “Bu önemli başarıda emeği bulunan antrenörlerimiz Muhsin Köylü ve Muhammed Aydın’ı, üstün performanslarıyla Erzurum’un gururu olan sporcularımızı tebrik ediyoruz. Erzurum, güçlü altyapısı, başarılı antrenörleri ve azimli sporcularıyla Türkiye şampiyonluklarına koşmaya devam ediyor. Başarılarınız daim olsun, gururumuzsunuz.” ifadelerini kullandı.

 

Sibel Demirer

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.