1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurum'da seçim çalışmalarına katılan Yavilioğlu, yaptıklarımız ortada
Erzurum'da seçim çalışmalarına katılan Yavilioğlu, yaptıklarımız ortada

Erzurum'da seçim çalışmalarına katılan Yavilioğlu, yaptıklarımız ortada

AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı ve Eski Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, AK Parti’nin genel yönetim hizmetinde olduğu gibi yerel yönetimlerde de önemli eserleri 81 vilayete kazandırdığını söyledi.

A+A-

Gazete Güncel- 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Cumhur İttifakı adaylarına destek için memleketi Erzurum’da seçim çalışmalarına katılan AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı ve Eski Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, AK Parti’nin genel yönetim hizmetinde olduğu gibi yerel yönetimlerde de önemli eserleri 81 vilayete kazandırdığını söyledi.

Bir süredir Cumhur İttifakı adaylarına destek için Erzurum’da temaslarda bulunan AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü, gelen talepleri not aldı. 

Hizmet için Cumhur İttifakı

Çat İlçesinde SKM açılışına katılan Dr. Yavilioğlu, esnaf ziyaretleri yaparak sorunlarını dinledi.  Muhtarlarla da bir araya gelen Yavilioğlu, “ Cumhur ittifakı ile yolculuğumuz ülkeye hizmet için kurulan ve gönül coğrafyasını kucaklayan bir dünya görüşüdür” dedi.

AK Parti hizmetlerinin hiç bir insan ayrımı yapmadan herkesi kucakladığını söyleyen Yavilioğlu “ Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde başlatılan yatırım, istihdam, üretim ve ihracatta dayalı hizmet anlayışımız bu gün ülkemize bir seviye atlatmıştır. Türkiye’de olduğu gibi şehrimizde de hizmet kervanı devam edecektir “ diye konuştu.  

AK Parti iktidarında yapılan yatırımları değerlendiren Yavilioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Hizmetlerimiz ilk günkü gibi devem edecek. Yaptıklarımız ortada, yarım kalan yatırımlarımızda inşallah en kısa sürede bitirilerek vatandaşın hizmetine sunulacak. İlimize, ilçelerimize yapılan hizmetleri yakından takip ediyoruz. Ülkenin her meselesini 21 yıldır canla başla çözen bir hükümet iş başında. Başkanlarımız bulundukları ilçelerde gece gündüz demeden sahada çalışıyorlar. Genelde olduğu gibi yerel yönetimlerde de rüştümüzü ispat etmiş bir partiyiz. Ülkemiz gelişerek, büyümeye, özgürlüklerin ve demokrasilerin gelişeceği bir Türkiye hedefine çoktan ulaşmıştır. Yerel Seçimlerde de belediyelerimiz sayesinde halkımızın daha yaşanabilir şehirlere ulaşması sağlanacaktır.”

Yeni destanlar yazacağız

31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarını dile getiren Yavilioğlu, " Bu şehrin her sokağına nasip olursa yeni döneminde başkanlarımızın en güzel hizmeti vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Şehrimizin her kesimine özenle dokunmak için canla başla çalışmalarımız yeni dönemde de devam edecektir. Bizleri sevgiyle karşılayıp, muhabbetle kucaklayan vatandaşlarımıza teveccühleri için teşekkür ediyorum. Çok kıymetli hemşerilerimizle bir araya gelip talepleri dinledik, inşallah hepsini yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Cihat İncesu/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.