1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da sokak röportajı viral oldu
Erzurum'da sokak röportajı viral oldu

Erzurum'da sokak röportajı viral oldu

Erzurum’da iftardan sonra yediklerini sindirmek için yürüyüşe çıkan kadının röportajı kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Beğenide altı, tepki de...

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’da iftardan sonra yediklerini sindirmek için yürüyüşe çıkan kadının röportajı kısa sürede sosyal medyada viral oldu. Samimiyetiyle dikkat çeken kadının videosuna Erzurumlu Acun Ilıcalı’da kayıtsız kalmadı. Ilıcalı sosyal medyanın gündemine oturan o videoyu kalp emojisi ile paylaştı.

Erzurum'da yapılan bir sokak röportajı, sosyal medyada en çok izlenenler arasında baş köşeye yerleşti. İsminin Nurten olduğu belirtilen kadının, Erzurum şivesiyle yaptığı samimi açıklamalar izleyenleri gülümsetti. Orucun ilk gününün nasıl geçtiğini soran muhabire verdiği cevap ile dikkatleri çeken Erzurumlu kadının videosu izleyenlerden tam not aldı.

İftarın ardından yürüyüşe çıktığını kaydeden kadın: 'Vallahi Ramazan'ın ilk günü çok güzel geçti. Yedik, içtik, şiştik. Bak ne kadar güzel. Aslında sevmem Erzurum'un insanlarını da. Ben de buralıyım. Kendimi de sevmiyorum. Biraz daha kültürlü olsak daha iyi olur' dedi.

Röportajın sosyal medyada yayınlanacağını öğrenen kadın 'Rezil olacağım. Ya bizim herif görürse? Daha geçenlerde kriz geçirdi' ifadelerini kullandı.

Röportajı eşine selam göndererek sonlandıran kadının samimi halleri kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi ile gördü. Videoya kayıtsız kalamayan Acun Ilıcalı ise, 3 kalp emojisiyle videoyu beğenerek paylaştı.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum