1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'Da Terlik fabrikası açıldı
Erzurum'Da Terlik fabrikası açıldı

Erzurum'Da Terlik fabrikası açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla iş adamı Fatih Melek ve Acun Ilıcalı tarafından kurulan terlik fabrikasının açılışı yapıldı.

A+A-

Erzurum Güncel- Aziziye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde iş insanları Acun Ilıcalı ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan fabrika törenle hizmete açıldı.Törene katılım büyük oldu. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, törende, Erzurum'un tarihi İpek Yolu üzerinde bulunması nedeniyle köklü bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Kentin Milli Mücadele'nin kilit taşı olduğunu belirten Tarıkdaroğlu, "Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda istihdam ve üretimi artırarak Türkiye'yi en büyük küresel sanayi ve ticaret merkezlerinden biri haline getireceğiz." dedi.

Tarıkdaroğlu, Acun Ilıcalı'ya memleketine yatırım yaptığı için teşekkür ederek "Özellikle kadın çalışanlarımızın yüzde 80'lerde olması Bakanlık olarak bizleri ayrıca mutlu etti. Erzurum'a bu konuda pozitif ayrımcılık yapıp kadınlarımıza daha çok girişimcilik imkanı verme adına çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

Açılış töreninde konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Bundan 10 yıl önce Erzurum’u aynı zamanda üretim merkezi yapacağımızın sözünü verirken işte bugünleri hayal ederek işe başladık. Erzurum’a ülke genelindeki yatırımcılarımızı bölgemize çekmek, kalkınmayı kollektif akılla sağlamak, ülkeler ve şehirler arasındaki iktisadi entegrasyonu güçlendirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

f9lyr-dxqaap6i8-001.jpeg

Törene Aile ve sosyal politikalar Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Mehmet Emin Öz, , Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumlu iş adamı Acun Ilıcalı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

f9lyr-cwoaapeau-001.jpeg

f9lyr-fxyaa9xdr.jpegf9lyr-dxaaafwqx.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum