1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Teyzesinin 1 milyon liralık altınlarını çalan yeğeni ve nişanlısı yakalandı
Erzurum'da Teyzesinin 1 milyon liralık altınlarını çalan yeğeni ve nişanlısı yakalandı

Erzurum'da Teyzesinin 1 milyon liralık altınlarını çalan yeğeni ve nişanlısı yakalandı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde teyzesinin 1 milyon 250 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yeğeni ve nişanlısı gözaltına alındı.

A+A-

Gazete Güncel- Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi'nde ikamet eden Ö.D. (40) yatak odasında sakladığı 1 milyon 250 lira değerindeki altınlarının yerinde olmadığını anlaması üzerine durumu polise bildirdi. Yapılan çalışmalarda Ö.D'nin altınlarının yeğeni N.B. (18) ile nişanlısı K.A. (19) misafirliğe geldikten sonra kaybolduğunu belirlendi.

ŞÜPHELİLERİN EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Çalışmalarını derinleştiren ekipler, N.B'nin teyzesi mutfaktayken yatak odasına girdiğini ve altınları alarak nişanlısı K.A'ya verdiğini tespit etti.
N.B. ile altınları Diyarbakır'da bozdurduğunu ortaya çıkan nişanlısı K.A. ekiplerce yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.