1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da Uyuşturucuya geçit yok !
Erzurum'da Uyuşturucuya geçit yok !

Erzurum'da Uyuşturucuya geçit yok !

Uyuşturucunun her türlüsü ile mücadele veren emniyet güçleri, başarılı operasyonlarına devam ediyor. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Pasinler ve Şenkaya ilçelerinde yüzbinlerce kök keneviri ile esrar ve sknuk maddeleri ele geçirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Uyuşturucunun her türlüsü ile mücadele veren emniyet güçleri, başarılı operasyonlarına devam ediyor. Erzurum İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Pasinler ve Şenkaya ilçelerinde yüzbinlerce kök keneviri ile esrar ve sknuk maddeleri ele geçirdi. Valilik, uyuşturucu ile mücadelede kararlılık vurgusu yaptı. 

 

 

Tevhid Furkan NEHRİ-PUSULA 

 

Uyuşturucu ile mücadele devam ederken bir çok kentte uyuşturucu madde yapımında kullanılan doğal ve kimyasal maddeler üzerne de operasyonlar gerçekleşiyor. Jandarma ve Emniyet güçlerinin hem şehir merkezlerinde hem de kırsal alanalarda gösterdikleri başarılı performans ile bir çok zehir taciri yakalanırken, uyuştuucu ile mücadele de her türlü önlemlerde alınıyor. Son aylarda önemli başarılara imza atan Erzurum İl Jandarma Komutanlığı yine başarılı bir operasyonla uyuşturucu madde yapımında kullanılan kırsal alanda yetiştirilen kök keneviri ve esrar maddeleri ele geçirildi. Erzurum Valiliğinin konuya ilişkin yaptığı açıklamada uyuşturucu ile mücadelede kararlılık vurgusu yapılarak şu ifadelere yer verildi; "Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında; 07-12 Eylül 2023 tarihlerinde Pasinler ve Şenkaya ilçeleri kırsalında yapılan faaliyet sonucu; 67.500 gram kubar esrar maddesi, 18.400 gram skunk maddesi, 373.392 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Uyuşturucu ve uyuşturucu kaçakçıları ile mücadelemiz hız kesmeden devam edecektir."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.