1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurum'da zirve bir tık uzağında
Erzurum'da zirve bir tık uzağında

Erzurum'da zirve bir tık uzağında

Ejder 3200 mobil uygulaması devreye girdi. Uygulama ile birlikte Palandöken’de yerli ve yabancı turistlerin kayak deneyimleri kolaylaşacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Ejder 3200 mobil uygulaması devreye girdi. Uygulama ile birlikte Palandöken’de yerli ve yabancı turistlerin kayak deneyimleri kolaylaşacak. Güncel kar kalınlığı, skipas fiyatları, pist ve lift durumları anında kontrol edilebilecekken, aynı zamanda Palandöken’den canlı yayın ile muhteşem manzaralar izlenebilecek. Palandöken mobil uygulaması APP store ve Google  play store üzerinden indirebilecek.  

Ejder 3200 resmi hesabından yapılan açıklamada uygulamanın detaylarına ilişkin bilgi verilerek, “Palandöken Kayak Merkezi’nin heyecanlı dünyasına katılın.  Kolay ara yüzü ve zengin içeriği sayesinde mobil uygulamamız ile Palandöken’de tüm deneyimlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.  Güncel kar kalınlığı ve skipas fiyatlarını takip edebilirsiniz. Pist ve lift durumlarını anında kontrol edebilirsiniz.  Palandöken’den canlı yayın ile muhteşem manzaralar izleyebilirsiniz.  Kayak ve ekipman fiyatlarına göz atıp hemen kiralama yapabilirsiniz. Siz gelmeden ekipmanlarınız hazır olsun.  Konaklama seçeneklerini inceleyerek ideal bir mola için size uygun yerleri keşfedebilirsiniz.  Kayak dışında birçok aktivite hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.  Palandöken mobil uygulamamızı APP store ve Google  play store üzerinden indirebilirsiniz” denildi.

 

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.