1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Erzurum'da ziyarette gitti: İntihar etti
Erzurum'da ziyarette gitti: İntihar etti

Erzurum'da ziyarette gitti: İntihar etti

1999 Marmara Depremi’nin ardından memleketi Erzurum Aşkale’ye taşınan ve bir süre önce İzmit’te yaşayan akrabalarını ziyarete gelen 47 yaşındaki Habib Kılcı, Derince’de bulunan mesire alanında kendini ağaca asarak yaşamına son verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Edinilen bilgilere göre Derince Yenikent Mahallesi'nde bulunan mesire alanındaki vatandaşlar, ağaçta asılı halde duran bir şahsın olduğunu fark ederek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde isminin Habib Kılcı (47) olduğu belirlenen şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekiplerince olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Kılcı’nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

İzmit Çınarlı Camii mevkiinde tanınan, eski berberlerden olan ve 1999 Marmara Depremi’nin ardından memleketi Erzurum Aşkale’ye taşınan ve burada ikamet ettiği öğrenilen Kılcı’nın İzmit’te yaşayan akrabalarını ziyaret etmek için Kocaeli’ye geldiği öğrenildi. Bir süredir psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Kılcı’nın bu nedenle intihar ettiği öne sürüldü. Evli ve 2 çocuk babası olan Habib Kılcı’nın cenazesi tamamlanan işlemlerin ardından ailesine teslim edildi. Habib Kılcı’nın cenazesi Kartepe Sarımeşe Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarımeşe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Özgür Kocaeli

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.