1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurum’da zorlu randevu
Erzurum’da zorlu randevu

Erzurum’da zorlu randevu

Palandöken Belediyespor 18. Haftasının zorlu müsabakasında evinde Doğubayazıt FK’yı konuk edecek. Mücadele konuk takımın şampiyonluk mücadelesi vermesi nedeniyle büyük önem taşıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Bölgesel Amatör Lig (BA) 2022-2023 sezonu 3. Grupta 18. Hafta dev bir maça sahne olacak. Palandöken Belediyespor ile Doğubayazıt FK Doğu derbisinde karşı karşıya gelecek. Mücadele rakip takımının şampiyonluk mücadelesi vermesi nedeniyle büyük bir önem arz ediyor. Karşılaşma yarın saat 13:00’da  GSİM Yüksek İrtifa Kamp Merkezi 4 Nolu Sahada oynanacak. Zorlu 90 dakikada Kemal Dizdar düdük çalacak. Yaşar Can Daşdelen ile Ertuğrul Şaşmaz yardımcı hakemlik yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Uğur Baydemir olacak. Serkan İpek ise gözlemci olarak görev alacak.

Teknik adamları çetin sınavı

Ligin ilk yarısındaki kadrodan bir çok as oyuncusunu diğer takımlara göndermesine rağmen başarılı sonuçlar alarak taraftarlarını mutlu eden Palandöken Belediyespor, yarın da zorlu bir sınav verecek.  Onur Araz, Fetullah Demir, Sedi Akarsu, Sinan Öztürk ve Aydın Özyıldırım yönetimindeki Palandöken Kartalları, Teknik Patronluk koltuğuna İbrahim Baş’ın oturması sonucu başarılı sonuçlara imza atarak bir anda şampiyon adaylarından biri konumuna gelen Doğubayazıt FK, karşısında galip gelmenin mücadelesini verecek. Yarınki zorlu randevu öncesinde konuk takım 37 puanla ligde ikinci sırada yer alırken, Palandöken Belediyespor 24 puanla 7. Basamakta bulunuyor.

Palandöken Belediyespor’un maça Sefa (İlyas) Mahmut Buğra,   Münir Emre,  Muhammet Lütfü, Furkan Aliağaoğlu, Erhan, Doğukan, Abdullah, Yusuf Koç, A. Hamit Macit, Alperen onbiri ile çıkması bekleniyor.

Doğubayazıt FK’nın ise Burak, Deniz, Burçin, Kubilay, Selim, Emre, Yunus Emre, Tolga, Okan, Ö. Faruk, Hakan ilk onbiri ile maça başlaması bekleniyor.

  1. Haftanın programı:

13:00         DSİ Karadenizspor-Çayelispor

13:00         Bayburt BLD-1985 Derecikspor

13:00         Rize Özel İdare-Çarşıbaşı BLD

13:00         Palandöken BLD-Doğubayazıt FK

13:00         Sebat Gençlik Spor-Kars 36 Spor

13:00         Arhavi spor-Bahcecikspor

13:00         Serhat Ardahan-Iğdıresspor

PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.