1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Erzurumlu siyasetçi Beylükdüzü için aday adayı oldu
Erzurumlu siyasetçi Beylükdüzü için aday adayı oldu

Erzurumlu siyasetçi Beylükdüzü için aday adayı oldu

Erzurumlu siyasetçi Vehbi Orakçı, Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Vehbi Orakçı, Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan aday adayı oldu. 

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için AK Parti’den Beylikdüzü Belediye başkan aday adayı olan Vehbi Orakçı, seçimini Yeniden Refah Partisi’nden yana kullandı. Beylikdüzü kurucu Belediye Başkanı olan ve 2004-2009 yıllarında başarılı bir şekilde bu görevini yürüten Erzurumlu siyasetçi Vehbi Orakçı, siyasetteki şansını bu kez Yeniden Refah Partisi’nde deneyecek.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr.Fatih Erbakan tarafından parti rozeti takılan ve Beylikdüzü Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Vehbi Orakçı, hizmet ve demokrasi ittifakı sloganı ile yola yola çıktı. Bu slogan ile yola çıktığını ve toplumun tüm kesimlerinden oy alacağını söyleyen Orakçı,”Halka ve Hakk'a hizmet yolculuğumuza, Demokrasi İttifakıyla, Yeniden Refah Partisi'nde aynı aşk ve aynı heyecanla devam edeceğiz inşallah. Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan beye “Beylikdüzü’nü Beylikdüzü Yapan Adam” kitabımızı hediye edip Beylikdüzü’nü kazanma sözü verdik”dedi.

 

Genel Başkan Dr.Fatih Erbakan ise,” 2004-2009 yılları arasında Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan Vehbi Orakçı partimize katılarak, Beylikdüzü Belediye Başkan adayımız oldu. Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” diye açıklama yaptı.

 

Cavit Emre ŞEN/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.