1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Erzurumlu Uzman Çavuş Emrah Erkan Şehitliğe Defnedilecek
Erzurumlu Uzman Çavuş Emrah Erkan Şehitliğe Defnedilecek

Erzurumlu Uzman Çavuş Emrah Erkan Şehitliğe Defnedilecek

Erzurum'un Oltu ilçesi Büyük Orcuk Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın Erzurum Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Oltu ilçesi Büyük Orcuk Mahallesi nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın Irak’ın kuzeyinde terör örgütüne karşı sürdürdüğü operasyonda çıkan çatışmada değil mevzide çalışma arkadaşının kaza kurşunuyla vefat ettiği öğrenildi.

Daha sonra kaza kurşunuyla vefat eden Erzurumlu Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın Erzurum Şehitliğine değil, Asri mezarlığına defnedileceği iddiaları ortaya atılmasının ardından sosyal medyada bir çok paylaşım yapıldı.  

SELAMİ ALTUNOK ŞEHİT AİLESİNİN SESİNE KULAK VERDİ
Kaza Kurşunuyla vefat eden Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın abisi Zafer Erkan Sosyal Medya'dan yaptığı açıklamada: "Sayın Başkanımız Seliami Altınok  Bey'e sesimize kulak verdiği için Şehit ailesi olarak minnettarız. Şehit Emrah Erkan'ın bugün (07/11/2021 Pazar günü) öğle namazına müteakip Narmanlı Camii'nde namazı kılınacak olup Erzurum Şehitliğine defnedilecektir." dedi.

VALİ MEMİŞ ŞEHİT AİLESİNE TAZİYEDE BULUNDU
Erzurum Valisi Okay Memiş Şehit Emrah Erkan'ın ailesine taziyede bulunmak için Şehit'in baba ocağına giderek taziyede bulundu.
Valilikten Yapılan Açıklamada: "Valimiz Sn. Okay Memiş, Kuzey Irak Üs Bölgesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Emrah Erkan'ın ailesini ziyaret ederek, taziyede bulundu." denildi.

Kaynak: ErzurumGündem

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.