1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Erzurumlular Gazze için bir araya geldi
Erzurumlular Gazze için bir araya geldi

Erzurumlular Gazze için bir araya geldi

İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulüm karşısında sessiz kalmayan Türkiye’de Gazze’ye yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum’da MNG AVM’nin zemin katında Gazzeli Müslümanlar için hayır çarşısı açıldı. 25 Kasım – 2 Aralık tarihleri arası

A+A-

Erzurum Güncel- İsrail’in Filistin’e uyguladığı zulüm karşısında sessiz kalmayan Türkiye’de Gazze’ye yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Erzurum’da MNG AVM’nin zemin katında Gazzeli müslümanlar için hayır çarşısı açıldı.  25 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında açık olacak olan çarşıya tüm Erzurumlular bekleniyor.

Filistin’e destek olmak için Türkiye başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Erzurum’da Valilik tarafından Gazze’ye yardım için hayır çarşısı kuruldu. MNG AVM’de kurulan çarşıda, gönüllülerin hazırladığı yiyecek ve içecekler Filistin halkına destek için vatandaşların satışına sunuldu.

10.00 – 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olup yoğun ilginin gözlendiği ‘Hayır Çarşısı’ndan, elde edilen gelirler Filistin’e destek olarak gönderilecek.

Melek Ahıskalı/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum