1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Erzurumluları serinletecek haber! Meteoroloji uyardı
Erzurumluları serinletecek haber! Meteoroloji uyardı

Erzurumluları serinletecek haber! Meteoroloji uyardı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklaya göre Erzurum, Bayburt ve Ardahan çevresinde yerel kuvvetli sağanak yağış Bekleniyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum’da sıcaktan bunalanları sevindirecek haber Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden geldi. Buna göre Bayburt ve Ardahan çevresinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Ayrıca ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı  vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği belirtildi.

 

Meteorolojiden yapılan açıklama şöyle;

 

“Beklenen Hadise ve Şiddeti Yerel Kuvvetli Sağanak Yağış Beklendiği Yer 29.08.2023 Salı günü bölgemizin kuzeydoğu kesimlerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Erzurum, Bayburt ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar ve heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kaynak/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.