
Erzurumspor Başkanı Dal'dan bütçe açıklaması
Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, katıldığı bir programda transfer bütçesinden Süper Lig hedeflerine, kaçan transferlerden kulübe verilen destek sözlerine kadar önemli açıklamalarda bulundu.
Gazete Güncel- Erzurumspor’un ekonomik şartlarına dikkat çeken Ahmet Dal, kulübün toplam bütçesinin yaklaşık 13-14 milyon euro olduğunu belirtti. Bazı futbolcuların yüksek maliyetleri nedeniyle transferlerin gerçekleşmediğini ifade eden Dal, bir Youtube kanalına yaptığı açıklamada, devre arası için ayrılmış özel bir bütçelerinin bulunmadığını söyledi. Transfer döneminde uçak biletleri alınmasına rağmen son anda başka takımlara imza atan oyuncular olduğunu da açıklayan Dal, bazı futbolcuların ailevi nedenlerle Erzurum’a gelmekten vazgeçtiğini aktardı.
Öncelik borçsuz şekilde ligde kalmak
Kulübün geleceğini riske atacak harcamalardan kaçındıklarını vurgulayan Dal, temel hedeflerinin ekonomik dengeyi koruyarak Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu belirtti. Başarının yalnızca yüksek bütçelerle değil, doğru planlamayla da mümkün olduğuna dikkat çekti. Kulübe destek sözü verenlerle görüşmelerin sürdüğünü belirten Dal, bazı katkıların belirli vadelerde yapılmasının planlandığını söyledi. Sözlerin yerine getirilmemesi durumunda gerekçelerin kamuoyuyla paylaşılacağını ifade etti.
Tecrübeli futbolculara güveni tam
Eren Tozlu, Mustafa Yumlu ve Orhan Ovacıklı’nın takıma bağlılığını öne çıkaran Dal, bu isimlerin hem performanslarıyla hem de karakterleriyle önemli katkı sunduklarını dile getirdi. Altyapı yatırımları ve tesisleşme projeleriyle de Erzurumspor’un geleceğini güçlendirmeyi hedeflediklerini kaydetti. Sezonun ilk altı haftasına, ligin ilk üç sıradaki takımlarına karşı oynadıklarına dikkat çeken Dal, buna rağmen yedi puan topladıklarını belirtti. Hedeflerinin her maçta maksimum puanı almak olduğunu söyledi. Programın sonunda şehir takımlarına sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, taraftarlara, takıma ve teknik heyete güvenme çağrısında bulundu.
Esra Arpa





HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.