1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: 22'lik Dadaş kaleye set çekecek!
Erzurumspor FK: 22'lik Dadaş kaleye set çekecek!

Erzurumspor FK: 22'lik Dadaş kaleye set çekecek!

Sarı kart cezalısı Göktuğ’un yokluğunda Cumartesi kaleye Rıdvan Oğuzhan Yağcı geçiyor. 22’lik file bekçisi Ege temsilcisinin gol ayaklarına karşı kalesine set çekecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor FK, 20 Ocak Cumartesi günü Bodrumspor ile 19. hafta maçında zorlu bir doksan dakikaya çıkacak. Dadaşta sarı kart cezalısı olan Göktuğ Bakırbaş bu sezon ilk kez lig maçında kalede yer alamayacak. Kalede ise bu sezon ilk kez genç file bekçisi Rıdvan Oğuzhan Yağcı görev alacak. 22 yaşındaki Erzurumlu kaleci, eline geçen ilk onbir fırsatını en iyi şekilde değerlendirmek isterken, kalelisinde Bodrum forvetlerine gol şansı vermemek için mücadele edecek.

 

Kaleci dayanışması!

 

Kaleci Antrenörü Ayhan Söğütlü, genç file bekçisi Rıdvan Oğuzhan’ı zorlu 90 dakikaya özel olarak hazırlarken, Teknik Patron Hakan Kutlu da, 22 yaşındaki kaleci ile toplantı yaparak kendisine güveninin tam olduğunu söyledi. Rıdvan Oğuzhan Yağcı’ya en büyük destek ise meslektaşlarından geldi. Göktuğ Bakırbaş, Fırat Aymak ve  Muhammed Emin Fazlıoğlu, Rıdvan Oğuzhan Yağcı’ya kendine güvenmesini ve cesaretli olmasını istediler.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.