1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK Başkanından sert açıklama
Erzurumspor FK Başkanından sert açıklama

Erzurumspor FK Başkanından sert açıklama

Erzurumspor FK Başkanından sert açıklama: Dal: Kimsenin taraftarın duygularıyla oynamaya hakkı yoktur. Meydan burası

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor’daki başkanlık görevine noktayı koyan Ahmet Dal, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in kimseye kapılarını kapatmadığını belirterek, “Biz geliyorduk başkan oluyorduk mevcut başkan bırakmadı, Büyükşehir Belediye Başkanı kapılarını kapattı randevu vermedi. Gibi açıklamalarla alakalı, İlk ağızdan söylüyorum hepsi yalan. Başkan olmak isteyen buraya gelecek delegenin huzurunda bu kutlu göreve talip olacak” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig takımlarından Erzurumspor FK'nın önceki gün Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yaptığı olağan genel kurul, çoğunluk sağlanamaması ve başkan adayının çıkmaması üzerine 25 Haziran’a ertelenirken, kongre delegelerinin ısrarı üzerine kürsüye gelen Ahmet Dal, son kez Erzurumspor başkanı olarak kongre delegelerine ve taraftarlara hitap etti. Sosyal medyada çıkan haberlere ve ortalıkta dolaşan dedikodulara açıklık getiren Dal, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in kimseye kulübün kapılarını kapatmadığını ve böyle söylentilerin bir yalan olduğunu söyledi.

Dal, “Kimsenin taraftarın duygularıyla oynamaya hakkı yoktur. 'Biz geliyorduk başkan oluyorduk mevcut başkan bırakmadı, Büyükşehir Belediye Başkanı kapılarını kapattı randevu vermedi,’ İlk ağızdan söylüyorum hepsi yalan. Başkan olmak isteyen buraya gelecek delegenin huzurunda bu kutlu göreve talip olacak” dedi.

Kendi reklamını yapanlar gerçek adayları kaçırıyor

Erzurumspor FK hakkında sosyal medyada bazı yazıların olduğunu iddia ederek, "Sosyal medya Erzurumspor başkanlığı için bir araç değildir, meydan burasıdır” diyen Dal, söylerine şöyle devam etti:

“Samimi bir şekilde başkan olmak, hizmet etmek isteyen insan var mı var. Kendi reklamlarını yapanlar yüzünden o insanlarda gelmek istemiyorlar."

Kulübe yarar değil zarar veriyorlar

Özellikle taraftarların bu tür paylaşımlara itibar etmemesi gerektiğinin altını çizen Ahmet Dal, Sosyal medyada kendi adını yazanların, yazdıranların bu kulübe fayda sağlamadıkları gibi zarar verdiklerini vurguladı.

Dal, “Taraftarlarımızdan ricam bu isimlere değer vermeyin, itibar etmeyin. Biz bir camiayız taraftarımız, ekonomimiz ve sözleşmesi devam eden futbolcumuz var. Önümüzdeki sene nasıl bir kadro, nasıl bir sezon olacak bunların planlarını yapmamız lazım. Gelecek başkanın rahat çalışabilmesi için bu dedikodulardan arınması lazım. Dediler ki 'seçimi beklediniz kongreyi daha önceye alsaydınız' daha önceye da alsak aynı şey olacaktı. Duyuyorum 'kongreyi erteleyecekler, istediklerini yapacaklar' böyle bir şey yok. Herkesin içinde söyledim ben aday değilim. Zaman kaybetmeme adına yine aynı şeyi söylüyorum bu akşam Erzurumspor'a başkan olacak kişiler gelsin onların hizmetinde çalışmaya hazırım’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.