1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Biyonik adam!
Erzurumspor FK: Biyonik adam!

Erzurumspor FK: Biyonik adam!

Erzurumspor’da üç yıldır top koşturan Orhan Ovacıklı, fedakarlığı ve performansıyla alkış alıyor. Takımın ağabeylerinden olan 35 yaşındaki sağ bek, 4 Şubat’tan beri üç sarı kartla oynuyor.

A+A-

Gazete Güncel- O, Türk futbolunun tecrübeli abidelerinden biri… İzmir’de dünyaya gelen Orhan Ovacıklı, Bandırmaspor’da görev yaptıktan sonra uzun yıllar Çaykur Rizespor’un sağ kanadını savundu. 2021 yılından tekrar Bandırma formasıyla boy gösteren Orhan Ovacıklı üç yıldır da Dadaşların formasını terletiyor. 35 yaşındaki stoper, bu sezon geride kalan 25 haftada Erzurumspor’un sağ kanadığını hem savunuyor. Hem de hücumda Dadaşlara katkı sağlıyor. Takımın ağabeylerinden biri olan Orhan Ovacıklı, zaman zaman da üçlü savuna sisteminde stoper oynuyor.

Kademe ustası

Takımın savunmasındaki en önemli isimlerinden Kaptan Mustafa Yumlu ve Mustafa Aktaş ile birlikte en iyi kademe yapan oyuncu olan Orhan Ovacıklı, sağ kanatta oynamasına rağmen, sol bek ve sol stoperin kademelerini de başarılı girişiyle ve toplara müdahalesiyle taraftarlardan alkış alıyor.

Taraftarlar, 35 yaşındaki deneyimli sağ beke övgüler yağdırarak, “Orhan da bizim Dani Alves’imiz” yorumlarını yaptı.

32 gündür üç sarı kartla oynuyor

Orhan Ovacıklı, sezon başından beri sağ kanadın değişmez savunucusu olurken, 32 gündür üç sarı kartlı olarak oynuyor. 4 Şubat 2024 tarihinde oynanan Şanlıurfa müsabakasında ligdeki üçüncü sarı kartını gören deneyimli oyuncu, örnek profesyonelliği ile takdir topluyor.

Dal, sözleşmesini uzatmıştı

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, tecrübeli sağ bek Orhan Ovacıklı’nın sözleşmesini geçtiğimiz sezon uzatmıştı. Orhan Ovacıklı’nın sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek.

Bu sezon 25 maça çıkan ve 2 bin 249 dakika sahada kalan deneyimli futbolcu, takıma 1 asistlikte katkı sağladı.

 

Nurullah Pala- Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.