1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Cengizhan'a kaptan morali
Erzurumspor FK: Cengizhan'a kaptan morali

Erzurumspor FK: Cengizhan'a kaptan morali

Yaklaşık 10 aydır sakatlığı nedeniyle formasından uzak olan Sol bek Cengizhan Bayrak’a antrenmanlarda moral veren kaptan Mustafa Yumlu, “İnşallah genç kardeşim Cengizhan bir an önce formasını giyerek sahada bize yardımcı olur” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz sezon 26 Mart’ta Bodrumspor deplasmanında talihsiz bir sakatlık geçiren ve 10 aydır formasından uzak olan başarılı sol bek Cengizhan Bayrak’a takım kaptanı Mustafa Yumlu’dan moral.

10 Nisan 2023 tarihinde Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından ameliyat edilen ve yoğun bir terapinin ardında bireysel antrenmanlar, fitness çalışmasının ardından takımla birlikte çalışmalara katılan Cengizhan Bayrak, forma giymek için gün sayarken, takım kaptanı Mustafa Yumlu da, genç yıldıza moral aşılıyor. Kaptan Yumlu,  fitness antrenmanlarında birlikte çalıştığı Cengizhan Bayrak’a moral vererek, “İnşallah genç kardeşim Cengizhan bir an önce formasını giyerek sahada bize yardımcı olur” dedi.

Başarılı sol bek Cengizhan Bayrak’ın,  26 Mart 2023 tarihinde ligin 28. Haftasında Bodrumspor’la oynanan müsabakada sol diz ön çapraz bağı kopmuştu.  Genç yıldız, 10 Nisan Pazartesi günü Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde Prof. Dr. Barış Kocaoğlu tarafından ameliyat edilmişti.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.