1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş 22 gün sonra evinde
Erzurumspor FK: Dadaş 22 gün sonra evinde

Erzurumspor FK: Dadaş 22 gün sonra evinde

25 Aralık’ta oynanan Eyüp maçından sonra devre arasına giren ve Antalya’da kamp yapan Erzurumspor, 22 gün sonra kendi tesislerinde Bodrum mesaisine başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Bodrumspor maçı hazırlıkları başladı.

Ligin ilk yarısının son maçında deplasmanda oyndağıı Eyüp maçırnın sonrasında devre arası izinine çıkan ve 2 Ocak 2024 tarihinde Antalya’da kamp yapan Dadaşlar, Ligin ikinci devresinin ilk müsabakası olan Bandırma karşılaşması için doğrudan Balıkesir’e gitmişti. Mavi-beyazlılar, Bandırma deplasmanın ardından evine dönerken, tam 22 gün sonra kendi tesislerinde antrenman yaptı.

Bandırmaspor  ile deplasmanda 0-0 berabere kalarak sahadan 1 puanla ayrılan Dadaş’ta  futbolculara verilen 1 günlük izin süresi bitti. Dün akşam kulüp tesislerinde bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet  20 Ocak 2024 tarihinde Kazım Karabekir  Stadı’nda oynanacak olan Bodrumspor mesaisine başladı. Erzurumspor, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları yönetiminde 19. haftada 20 Ocak Cumartesi günü Bodrumspor ile oynayacağı zorlu doksan dakikanın ilk antrenmanını yaptı. Antrenmana Angola Milli takımında bulunan Estrela Valdmiro Lameira dışındaki tüm futbolcular katıldı.  Nefçi Bakü ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Fırat Şaşi ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

 

Muhammet Tarhan/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.