1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş ligde 2 maçta kart görmedi
Erzurumspor FK: Dadaş ligde 2 maçta kart görmedi

Erzurumspor FK: Dadaş ligde 2 maçta kart görmedi

Geride kalan 11 haftada 17 sarı kart gören Erzurumspor’da futbolcular henüz kırmızı kartla tanışmadı. Dadaşlar, 3 haftada oynanan Manisa FK maçının ardından Pazar günü de 11. Haftada mücadelesinde Giresun deplasmanında kart görmedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Geride kalan 11 haftada 17 sarı kart gören Erzurumspor’da futbolcular henüz kırmızı kartla tanışmadı. Dadaşlar, 3 haftada oynanan Manisa FK maçının ardından Pazar günü de 11. Haftada mücadelesinde Giresun deplasmanında kart görmedi.

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA

Tdrendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da futbolcuların Giresunspor karşısında sarı ve kırmızı kart görmemesi teknik heyeti sevindirdi.

Ligde geride kalan 11 haftada 17 sarı kart gören Dadaşta, futbolcular henüz kırmızı kartla tanışmadı. Mavi-beyazlılar, bu sezon 3. Haftadaki Manisa FK mücadelesinin ardından Giresun deplasmanında kart görmeyerek bu sezon ikinci kez kart görmeden sahadan ayrıldı.

En çok sarı kartı ilk iki haftada gördü

Erzurumspor’un bu sezon gördüğü 17 sarı kartın 7’sini ilk iki haftadaki Bandırma ve Bodrum maçlarında gördü. Dadaşlar, 7. Haftadaki Bolu maçında da 4 sarı kartla en fazla sarı kart gördüğü üçüncü müsabaka oldu. Dadaşların temsilcisi, Şanlıurfa, Altay, Adana, Kocaeli, Keçiörengücü ve Tuzlaspor karşılaşmalarında 1’e kez sarı kart gördü.

Göktuğ ve Eren kart sınırında

Erzurumspor’da kaleci Göktuğ ile golcü Eren Tozlu, üç sarı kartlı olarak dört sarı kart sınırında bulunuyor. Ligde 11 maçta 17 sarı kart gören Dadaşlar, henüz kırmızı kartla tanışmadı. Mavi-beyazlı oyuncuların kart görmemesi. Dar bir kadro ile çalışan Teknik Direktör Hakan Kutlu ile ekibini sevindiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.