1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş Sefa sürüyor
Erzurumspor FK: Dadaş Sefa sürüyor

Erzurumspor FK: Dadaş Sefa sürüyor

Sefa Akgün, ortaya koyduğu başarılı futbolla alkış alıyor. Attığı şutlarla kaleyi sık sık yoklayan Sefa, attığı kilit paslarla da taraftarları büyülüyor. 2 asisti bulunan orta saha oyuncusu performansıyla göz dolduruyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig  ekiplerinden Erzurumspor’da orta saha oyuncusu Sefa Akgün, ortaya koyduğu performans ile alkış alıyor.

2018-2019 sezonunda büyük umutlarla Trabzonspor’dan transfer edilen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu özellikle geçtiğimiz sezon başlayan ve bu sezon da devam eden çıkışını sürdürüyor. Bu sezon orta sahanın yükünü çeken oyuncuların başında gelen yetenekli oyuncu, sık sık rakip kaleye attığı şutlar ve kilit paslarıyla taraftarları mutlu ederken, iki kez da arkadaşlarına gol asisti yaptı.

2022-2023 sezonunda 19 maçta forma giyen Sefa Akgün özellikle son haftalardaki performansı ile takıma katkıda bulunmuştu. Bu sezon ise şu ana kadar 26 maçta forma giyen yetenekli orta saha oyuncusu saha içinde Teknik Patron Hakan Kutlu’nun en büyük kozlarından biri oldu.

Sözünü tuttu

Sezon başında “Daha iyi olacağım!” sözünü veren 24 yaşındaki orta saha oyuncusu sözünü yerine getirmenin gururunu yaşıyor.

Uzun süre Genç Milli takım formasını da terleten Mavi-beyazlı yıldız, bundan sonraki maçlarda da performansını artırarak daha da başarılı olmak için çalışacağını söyledi.

Hakan Hoca sorumluluk yükledi

Dadaşların Teknik Patronu Hakan Kutlu, göreve geldiği günden beri 24 yaşındaki orta saha oyuncusuna güvenerek forma verirken sorumluluk yükledi.

Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon Erzurumspor formasıyla 26 maça çıkarken,  bin 938 dakika sahada kaldı. Sefa Akgün ligde gol sevinci yaşayamadı. Takımına iki asistlik katkı sağladı. Bir çok golün hazırlayıcısı da olan Sefa Akgün, 5 kez sarı kart gördü.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Yetenekli orta saha oyuncusunun sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Taraftarlar, performansından memnun kaldıkları Sefa Akgün’ün takımda kalmasını isterken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın da önümüzdeki günlerde Sefa Akgün’ün yanı sıra sözleşmesi bitecek olan futbolcularla mukavele uzatmak için hamle yapacağı öğrenildi.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.