1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş şen şakrak
Erzurumspor FK: Dadaş şen şakrak

Erzurumspor FK: Dadaş şen şakrak

Keçiören’e bilenen Dadaşlar, Muhammed Furkan Özhan’ın doğum gününü antrenmanda kutladı. Teknik Patron Hakan Kutlu ve talebelerinin morali tavan yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da Keçiörengücü maçının hazırlıkları devam ediyor. Dadaşlar, kendi evinde yoğun tempoda başkent ekibine bilenirken, antrenman saatinde Muhammed Furkan Özhan’ın doğum günü olması nedeniyle neşeli anlar yaşandı.

İyi ki doğdun Muhammed Furkan

Mutlak üç puan parolasıyla Keçiören mesaisine devam eden Mavi-beyazlar, antrenmanda Muhammed Furkan Özhan’a sürpriz doğum günü pastası hazırladı. Antrenmanda önce genç yıldızın doğum günü nedeniyle pasta kesildi.

Çift Başlı Kartallardan yapılan açıklamada;  “Erzurumsporumuz, gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi Furkan Özhan’ın doğum gününü kutladık. Bir kez daha futbolcumuzun yeni yaşını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Biz de 23. Yaş gününü kutlayan Muhammed Furkan Özhan’a  Pusula gazetesi olarak nice mutlu, sağlıklı ve başarılı yıllar diliyoruz.

Doğum günü tebriklerini kabul etti

Kocaelispor maçında gol atan ve önemli bir moral bulan Muhammed Furkan Özhan, doğum günü nedeniyle de ikinci bir mutluluğu yaşadı. Teknik Direktör Hakan Kutlu, takım kaptanları Mustafa Yumlu, Eren Tozlu ve diğer oyuncular takım arkadaşlarının doğum gününü kutladı. Teknik Patron Hakan Kutlu, “Takım olarak genç kardeşimizin Muhammed Furkan Özhan’ın yaş gününü tebrik ediyor, başarılı yıllar diliyoruz” dedi.

Nurullah PALA-Muhammed TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.