1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş'ın 16'lık Sergio Ramos'u
Erzurumspor FK: Dadaş'ın 16'lık Sergio Ramos'u

Erzurumspor FK: Dadaş'ın 16'lık Sergio Ramos'u

Eski Erzurumsporlu Can Ramazan Kara’nın yeğeni 16 yaşındaki genç yıldız Ömer Arda Kara gözünü A Takım için kararttı. Ünlü İspanyol savunmacı Sergi Ramos’u örnek alan genç futbolcu Teknik Patron Hakan Kutlu tarafından antrenmanlara alındı.

A+A-

Erzurum Güncel- Eski Erzurumsporlu Can Ramazan Kara’nın yeğeni 16 yaşındaki genç yıldız Ömer  Arda Kara gözünü A Takım için kararttı. Ünlü İspanyol savunmacı Sergi Ramos’u örnek alan genç futbolcu Teknik Patron Hakan Kutlu tarafından antrenmanlara alındı.

Eski Erzurumsporlu Can Ramazan Kara’nın yeğeni Ömer Arda Kara da;  amcası gibi  Erzurumspor’un yolunu tuttu.16 yaşındaki genç yıldız, Alt Yapı Teknik Heyetinin raporları doğrultusunda Mavi-beyazlıların Teknik Patronu Hakan Kutlu tarafından A takım antrenmanlarına alındı. Amcası gibi Erzurumspor’da profesyonel olma yolunda hızla ilerleyen oyuncu, A Takım içinde gözünü şimdiden kararttı.

Kaymakam keşfetti

Ömer Arda Kara’nın babası Şeref Kara, “Ömer Arda daha 7-8 yaşlarındaydı ilçemizde futbol oynarken. Eski Horasan Kaymakamı Cem Aşfin Akbay, ‘Bu çocuk müthiş yetenekli bir an önce Erzurum’a gitmeli ve orada değerlendirilmeli’ dedi. Bizde çocuğumuzu Erzurumspor Alt Yapısına getirdik. 9 yıldır Alt yapıda oynuyor. Sol stoper olarak görev yapan Ömer Arda henüz 16 yaşında olmasına rağmen U19 takımında banko oynuyor. A Takım teknik direktörümüz Hakan Kutlu kendisini A takımın antrenmanlarına dahil etti. Alt yapı hocalarımıza, teknik direktör Hakan Kutlu’ya ve Çocuğumuzun keşfedilmesinde en büyük rolü oynayan eski Horasan Kaymakamımız Cem Afşin Akbaş’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Doğum günü hediyesi oldu

Hafta için doğum günün kutlayan Ömer Arda Kara için Erzurumspor A Takım antrenmanlarına davet edilmek onun genç yıldız için adeta doğum günü hediyesi oldu. Sol stoper oynayan ve sahada adeta ‘Adam geçer top geçmez’ performansı sergileyen 16 yaşındaki futbolcu, “İdolüm  Sergio Ramos, onun gibi dünya çapında bir savunmacı olmak istiyorum” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.