1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaşlar dönüm maçlarını kaybetti!
Erzurumspor FK: Dadaşlar dönüm maçlarını kaybetti!

Erzurumspor FK: Dadaşlar dönüm maçlarını kaybetti!

Erzurumspor, ligde geride kalan 11 haftada üç önemli dönüm maçını kaybederek üst sıralara yükselme şansını kaybetti.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor, ligde geride kalan 11 haftada üç önemli dönüm maçını kaybederek üst sıralara yükselme şansını kaybetti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, transfer tahtası kapalı ve dar bir kadroya sahip olmasına rağmen 11 haftada 13 puan topladı. Dadaşlar, özellikle üst sıralara tırmanma konusunda üç kritik 90 dakikayı kaybetti. Dadaşlar, özellikle Play-Off hattına sıçrama maçları olan üç dönüm müsabakasında yenildi.

Adana’da son saniyede yıkıldı

Erzurumspor, ligin 6. Haftasında kritik üç puan kaybetti. 6 puanla Adana’ya giden Hakan Kutlu’nun Erzurumspor’u son saniye golüne engel olamayarak sahadan 1-0 ayrıldı ve Play-Off hattına yaklaşamadı.

Keçiörengücü’nü elinden kaçırdı

Ligin 9. Haftasında Erzurumspor, üst sıralara tırmanma anlamında Keçiörengücü ile dönüm maçına çıktı. Dadaşlar, başkent ekibine Kazım Karabekir Stadı’nda 1-0 mağlup olarak yine Play-Off potasının içine giremedi.

Giresun’da fırsat tepti

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, bu sezon dönüm niteliğindeki üçüncü maçını da kaybetti. Dadaşlar, Karadeniz deplasmanında Bitexen Giresunspor’a 1-0 kaybederek bir kez daha Play-Off potasına girme fırsatını tepti.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.