1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Dadaş'ta Ufuk Budak şoku…
Erzurumspor FK: Dadaş'ta Ufuk Budak şoku…

Erzurumspor FK: Dadaş'ta Ufuk Budak şoku…

Adana maçı öncesinde Ufuk Budak’tan gelen kötü haber Teknik Heyet ve futbolcuların moralini bozdu. İkinci yarı büyük bir çıkış yapan ve Altay karşılaşmasında sakatlanan Ufuk Budak’ın sakatlığının ciddi olduğu belirtildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Ufuk Budak’ın sakatlığı şok etkisi yarattı. Özellikle ligin ikinci devresiyle birlikte büyük bir çıkış yapan Ufuk Budak’ın zamansız sakatlığı Teknik Heyetin moralini alt üst etti. 

Altay maçında sakatlanan ve yerini Altay maçının 26. Dakikasında sakatlanarak yerini Mikhail Roshevuel’e bırakan tecrübeli sol bekin en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

MR. Kötü çıktı

Mavi-beyazlı oyuncunun çekilen MR.’ı kötü çıktı. Erzurumspor kulübünden yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Ufuk Budak’ın yapılan tetkikler sonucunda Sağ hamstrin kas grubu, biceps femoris kası distal kısmında 2. derece kanama ve kısmi yırtık tesbit edilmiş olup. Oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır.” İfadelerine yer verildi.

Formunun zirvesindeydi

Uzun bir sakatlık döneminin ardından formasına kavuşan ve Teknik Patron Hakan Kutlu’nun özel programları doğrulusunda çok çalışarak form tutan tecrübeli yıldız, ligin ikinci devresiyle birlikte ilk onbirde görev yapmaya başladı. Sol bek mevkiinde oldukça başarılı maçlar çıkaran Ufuk Budak’ın zamansız sakatlığı Teknik Patron Hakan Kutlu’yu yeni alternatif aramaya zorladı.

Adana’ya gözdağı

Bu arada Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde Adanaspor’a bilenen Dadaş’ta futbolcular Akdeniz ekibine gözdağı verdi. Mavi takım ise antrenmanda kazanan takım pozu verdi. Erzurumspor, bugün yapacağı taktik antrenmanı ile Pazar günkü maça hazırlanmaya devam edecek.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.