1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Erzurumspor FK' dan İsrail'e tepki
Erzurumspor FK' dan İsrail'e tepki

Erzurumspor FK' dan İsrail'e tepki

Erzurumspor Futbol Kulübü, İsrail’in Gazze’de ki bir hastaneye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Tedavi altında bulunan çoğunluğu çocuk ve kadınların oluşturduğu 500’ün üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili bir açıklama yayı

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor Futbol Kulübü, İsrail’in Gazze’de ki bir hastaneye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi. Kulüpten,  tedavi altında bulunan çoğunluğu çocuk ve kadınların oluşturduğu 500’ün üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili bir açıklama yayınlandı.

Nesrin Demir/Pusula

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği füze saldırısında 500’ü aşkın kişi hayatını kaybetti. Erzurumspor FK İsrail’in saldırılarına sessiz kalmadı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Acının, kanın ve gözyaşının dinmesini temenni ediyoruz” denildi.

İşte o açıklama:

İsrail saldırıları sebebiyle Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde tedavi altındaki çoğunluğu çocuk ve kadın olan 500’ün üzerinde Filistinli hayatını kaybetti. Tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden ve insanlığın seyrettiği bu vahşi katliamın bir an önce son bulmasını diliyor; acının, kan ve gözyaşının dinmesini temenni ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.