1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Eren gol gol gol!
Erzurumspor FK: Eren  gol gol gol!

Erzurumspor FK: Eren gol gol gol!

Geçtiğimiz sezon 13 gol 5 asistlik katkı ile en skorer isim olan Eren Tozlu, geride kalan 9 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Altay ağlarına 2 gol bırakan ve Boluspor filelerini de bir kez sarsan deneyimli golcü yarın Tuzla karşısında gol orucunu bozmaya

A+A-

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz sezon 13 gol 5 asistlik katkı ile en skorer isim olan Eren Tozlu, geride kalan 9 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı. Altay ağlarına 2 gol bırakan ve Boluspor filelerini de bir kez sarsan deneyimli golcü yarın Tuzla karşısında gol orucunu bozmaya çalışacak.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’un deneyimli forvetine Tuzlaspor deplasmanında da büyük görev düşecek. Taraftarlar, bu sezon ligde şu ana kadar 3 kez gol sevinci yaşayan 32 yaşındaki forvetten Tuzlaspor önünde patlama yapmasına bekliyor. Deneyimli forvet de antrenmanlarda gol suskunluğuna son vermek için kıyasıya çalıştı.

Altay’a 2, Bolu’ya 1 gol attı

2021-2022 sezonunda Mavi-beyazlı forma ile çift haneli rakamlara ulaşan ismi olan ve geçtiğimiz sezonda 13 gol 5 asistlik performansıyla Erzurumspor’un en skorer ismi olan Eren Tozlu, 2023-2024 sezonunda geride kalan 9 maçta fileleri 3 kez havalandırdı. Dadaşların golcüsü ligin ilk dört maçını boş geçtikten sonra 5. Haftada Erzurumspor’un Altay’ı 4-2 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydederek sessizliğini bozmuştu. Ligin 7. Haftasına Boluspor ağlarını da havalandıran Eren Tozlu, Kocaeli ve Keçiören maçlarını boş geçti.

Kutlu’nun en büyük gol silahı

Geride kalan 9 haftada 3 gol atan deneyimli forvet, yarın saat 13:30’da oynanacak olan Tuzlaspor karşılaşmasında da Teknik Patron Hakan Kutlu’nun en büyük gol silahı olacak. İki haftalık suskunluğa son vermek için Tuzlaspor karşısında çıkacak olan golcü, fileleri havalandırarak üzerindeki baskıyı atmak istiyor. Deneyimli forvet attığı gollerin dışında Teknik Patron Hakan Kutlu’nun oyun formatında da çok önemli bir yere sahip oyuncu olarak dikkatleri üzerine çekiyor.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.