1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. Erzurumspor FK: Estrela antrenmana çıktı
Erzurumspor FK: Estrela antrenmana çıktı

Erzurumspor FK: Estrela antrenmana çıktı

Kumluca'da ligin ikinci devresine bilenen Erzurumspor'da keyifler süper. Çift kale maçlarda kazanan takımın zafer çığlıkları atıyor. Bu tabloyu görenler "Nazar değmesin" diyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligde ilk devreyi 20 puanla 13. Sırada tamamlayan Erzurumspor’da Kumluca kampı yoğun tempoda devam ediyor. Concorde otelin tesislerinde yapılan antrenmanlar büyük bir neşe içerisinde geçiyor.

Bu kez turuncu takımdan zafer pozu

Göktuğ, Orhan, Estrela, Ufuk, Ahmet Eren Aksakallı, M.Furkan, Mustafa Akbaş, Alican ve Özgür Sert’ten oluşan turuncu takım çift kalede iddialı geçen maçı kazanmanın mutluluğunu yaşadı. Oyuncular objektiflere zafer pozu verdi.

Estrela antrenmana çıktı

Dadaşta futbolculara verilen 1 haftalık izinde ülkesine giden oyunculardan Estrela, Kumluca kampına katılarak antrenmana çıktı. Ayağının tozu ile turuncu takımda yer alan Portekiz asıllı Angolalı oyuncu büyük bir keyif yaşadı.

On numara arkadaşlık

Kumluca’da verimli bir kamp yaptıklarını belirten Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, kamptaki birliktelik ve arkadaşlık ortamından oldukça mutlu. Başarı için takımına güvendiğini ve Mavi-beyazlı taraftarların da takıma güvenmesini isteyen Bilazer, kamptaki gördüğü ortama "Maşallah, nazar değmesin" dedi. Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.