1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Evimize odaklanalım!
Erzurumspor FK: Evimize odaklanalım!

Erzurumspor FK: Evimize odaklanalım!

Erzurumspor’un hocası Hakan Kutlu, “Transfer tahtasını açmak önemli, ancak ondan daha önemlisi maçlarımızı evimizde oynamak istiyoruz. Şehir olarak bu konuya odaklanmalıyız” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, yeni sezon 3. Etap Kampına devam ederken, Teknik Direktör Hakan Kutlu, takım olarak ilk maçlarını Kazım Karabekir Stadı’nda oynamak istediklerini söyledi. Transfer tahtasının açılmasının önemli olduğunu ancak saha sorununun daha elzem olduğunu ifade eden Kutlu, şehir olarak maçları Kazım Karabekir Stadı’nda oynamamız için seferber olmamız gerektiğini ifade etti.

Kutlu, “Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen, transfer tahtasını açmak için uğraş veriyor. Ancak bu konudan daha önemlisi maçlarımızı Kazım Karabekir Stadı’nda oynayacak mıyız. Lige evimizde başlayacak mıyız ona odaklanmalıyız” dedi.

Evimizde başlamak istiyoruz

Teknik Patron Hakan Kutlu,  futbolcularıyla birlikte lige kendi sahalarında başlamak istediklerini belirterek, “Şu an sahada çalışma var. Biz öncelik şehir olarak bu konuya el atmalıyız ve saha problemine odaklanmalıyız. Transfer tahtasını açmak önemli ama kendi sahamızda top koşturmamız daha önemli” diye konuştu.

İmza sorun değil

Kendisinin henüz Resmi Sözleşmeye imza atmadığı ile ilgili soruya "En kısa sürede sözleşme imzalayacağım" yanıtını veren Teknik Patron Kutlu,"Biz hiçbir şart koşup kulübümüzle anlaşmadık. Geçen sene geldiğimizde de bu kulüpte çalışmayı isteyerek geldik. Sözleşme imzalamadım ama transfer yasağıyla alakalı değil. Başkan ile çeşitli görüşmelerimiz oldu. Ama önümüzdeki birkaç gün içerisinde imza atacağım, burada devam ediyorum. Yasak kalksa da kalkmasa da biz ekip olarak burada devam etmeyi doğru buluyoruz. Tahtanın açılması için hem başkanımız hem de onursal başkanımız Mehmet Sekmen'in büyük çabaları var. Bu çabaların olumlu sonuçlanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.