1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Futbolu ve formamı çok özledim
Erzurumspor FK: Futbolu ve formamı çok özledim

Erzurumspor FK: Futbolu ve formamı çok özledim

Teknik Patron Hakan Kutlu, “Cengizhan’ın güç kazanması bekliyoruz” dedi. Genç sol bek, “Yorucu ve sıkıcı bir süreci atlattım. Şimdi önce adalemin eşitlenmesini bekliyorum. Bir de form tuttum mu o iş tamamdır. Futbolu ve formamı çok özledim” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1.Lig takımlarından Erzurumspor’da uzun süren bir sakatlık geçiren ve 8 aydır sahalardan uzak kalan Cengizhan Bayrak, sahaya çıkacağı ve futbol oynayacağı günü iple çekiyor. Dadaşların genç sol beki, “Hakan Hocam Altay maçından itibaren beni maç kadrosuna dahil ediyor. Ama benim adına oynayacağım bir ortam oluşmadı. Hocamla sürekli istişare halindeyiz. Adalemin güçlenmesini bekliyorum. Forma şansı bulduktan sonra bir de form tutarsam, o iş tamamdır. İnşallah taraftarlarımıza eski Cengizhan’dan daha iyisini izlettireceğim. Sekiz ayda çok yorucu, sıkıcı günler geçirdim ama şu an çok daha iyi konumdayım” dedi.

En büyük destekçim hocam ve kaptanlarım oldu

Erzurumsporlu Cengizhan Bayrak, zorlu sakatlık sürecinde en büyük desteği Teknik Direktör Hakan Kutlu, yardımcı antrenörler ve takım kaptanları Mustafa Yumlu ile Eren Tozlu’dan gördüğünü ifade etti. Genç sol bek, “Takım kaptanlarımız Mustafa ağabey ve Eren Ağabey bana hep moral aşıladılar. Sakatlık savaşında pes etmemem gerektiğini bana hep anlattılar. Tecrübelerinden çok faydalandım. Takım arkadaşlarım, kulüp sağlık ekibi ve kulüp çalışanlarımızdan da hep moral ve destek gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Çoğu gitti azı kaldı

Formasına kavuşabilmek için var gücü ile çalıştığını belirten Cengizhan Bayrak, “Futbolu ve formamı çok özledim. İnşallah çoğu gitti azı kaldı. İnanın izin günlerimizde bile istirahat yapmıyorum. Fitness salonunda kuvvet çalışıyorum

“Cengizhan’ın güç kazanmasını bekliyoruz” diyen Teknik Patron Hakan Kutlu,  İnşallah milli maç arasından sonra tam kadro yine takımımıza kavuşup yolumuza ilerleriz.” İfadelerine yer verdi.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.