1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Hocası Savaş olan kaybetmez
Erzurumspor FK: Hocası Savaş olan kaybetmez

Erzurumspor FK: Hocası Savaş olan kaybetmez

Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğlulları ve Teknik Patron Savaş Başçoban yönetiminde iki ay önce oluşturulan U15 yaş takımı, Sivasspor’dan 1 puan aldıktan sonra hafta sonu da Samsunspor engelini 1-0’la geçti.

A+A-

Erzurum Güncel- Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğlulları ve Teknik Patron Savaş Başçoban yönetiminde iki ay önce oluşturulan U15 yaş takımı, Sivasspor’dan 1 puan aldıktan sonra hafta sonu da Samsunspor engelini 1-0’la geçti.

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, transfer yasağına rağmen ligde adından söz ettirirken, alt yapı takımları da başarılı sonuçlarla taraftarlarını gururlandırıyor.

Teknik Patron Alpaslan Topçu, yardımcısı Okan Kadir Karadağ ve kaleci antrenörü Erkan Adin yönetimindeki U19 yaş takımı 19 puanla liderlik koltuğuna otururken, U15 yaş takımı da başarılı sonuçlara imza atıyor. Alt yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları ile U15 Yaş Teknik Sorumlusu Savaş Başçoban nezaretinde iki ay önce oluşturulan takım Sivas’tan 1 puanla döndükten sonra hafta sonu da Samsunspor’u 1-0 mağlup etti.

İki aylık takım rakiplerine kök söktürüyor

Teknik Sorumluluğunu Savaş Başçosan’ın yaptığı Erzurumspor U15 takımı adından söz ettiriyor. TFF’nin alt yapılar için tanıdığı fırsat transfer dönemini çok iyi değerlendirerek takım kuran Erzurumspor U15 takımı, Teknik Patron Savaş Başçoban nezaretinde iyi sonuçlar almaya başladı.

2 ay önce oluşturulan Erzurumspor U15 takımı, hocası Savaş Başçoban’ın ismine yakışır bir şekilde sahada savaşıyor. Önceki hafa zorlu Sivasspor deplasmanından 1 puanla dönen Mavi-beyazlılar, hafta sonu da Yılport Samsunspor’u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig takımlarına kafa tutuyor

6 puanlı Trabzonspor’un ardından Sivasspor ile birlikte 4 puanı bulunan Savaş Başçoban’ın talebeleri, Süper Lig takımlarına kafa tutuyor. Grupta Erzurumspor ile birlikte Trabzonspor, Sivasspor, Samsunspor,  Çaykur Rizespor ve Bitexen Giresunspor gibi takımlar yer alıyor. Mavi-beyazlılar, Süper Lig takımlarına kök söktürürken, gelecek için de ümit vaat ediyor.

Nurullah PALA-Saadettin CACİ/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.