1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: İzin bitti çalışmaya devam!
Erzurumspor FK: İzin bitti çalışmaya devam!

Erzurumspor FK: İzin bitti çalışmaya devam!

Erzurumspor, Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Patron Hakan Kutlu, “Taraftarımızın desteğini her ortamda arkamızda hissediyoruz” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da ligin 9. Haftasında oynanacak olan Keçiörengücü maçı hazırlıkları başladı.

1-1 biten Kocaelispor müsabakası sonrasında futbolculara verilen dört günlük izin süresi tamamlandı. Dadaşlar, dünden itibaren Keçiören mesaisine start verdi. Teknik Patron Hakan Kutlu oyuncularına, Kocaeli maçında ortaya koydukları güzel oyundan dolayı teşekkür etti.

Taraftara teşekkür etmekten bıkmayacağız

Erzurumspor taraftarının her zaman desteğini yanlarında ve yüreklerinde hissettiklerini ifade Teknik Direktör Hakan Kutlu, her daim taraftarlara ilgilerinden ötürü teşekkür etmeye devam edeceklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı, "Taraftarlarımızın ilgisine sıklıkla değiniyorum. Gerçekten desteklerini ve sevgilerini her ortamda hissediyoruz ve bu da bizim daha çok motive olmamızı sağlıyor. Erzurum şehri ve taraftarı başarıya aç, neler hissettiklerini ve beklentilerini çok iyi anlıyorum. Sunulan imkanlar doğrultusunda inşallah elimizden gelenin fazlasını yaparak onları mutlu etmeye çalışacağız.

Onursal Başkan Sekmen’e minnettarız

Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın Mavi-beyazlı kulüp için ne kadar fedakarlık yaptıklarının altını çizen Kutlu, “Bu süre zarfı içerisinde Kulüp Başkanımız Ahmet Dal oldukça yoğun mesai harcıyor ve yönetimimiz elinden geleni her şeyi yapmaya çalışıyor. Hem onlara hem de Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'e bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.