1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Kupayı bırak Çorum'a bak!
Erzurumspor FK: Kupayı bırak Çorum'a bak!

Erzurumspor FK: Kupayı bırak Çorum'a bak!

Erzurumspor Teknik Patronu Hakan Kutlu, “Kupada gidebileceğimiz yer buraya kadarmış. Artık önümüzde çok önemli bir lig maçı var. Kendimizi Çorum karşılaşmasına odaklamalıyız” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Çorumspor mesaisi devam ediyor.

Hafta içi kupa mesaisinde Anagold 24 Erzincanspor’la karşılaşan ve komşu kentin takımına uzatmada 3-0 mağlup olarak kupadan elenen Dadaş’ta gözler Çorumspor maçına çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 4. Eleme turunda, turu komşusuna kaptıran Mavi-beyazlılarda Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularından tamamen Çorumspor maçına odaklanmalarını istedi.

Deneyimli çalıştırıcı,  Kazım Karabekir Stadı’nda yapılan antrenman öncesinde oyuncuları ile yaptığı toplantıda, “Kupayı bırakın Çorum maçına odaklanın” dedi. Daha öncede belirttikleri gibi ZTK’da gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söylediklerini ve 4. Eleme turunda kupaya veda ettiklerini ifade eden Kutlu, “Bizim ilimizdeki kadro sınırlı. Transfer yasağımız var. Çok şükür sakatlık olmadan Diyarbekir ve Erzincan maçlarını oynadık. Artık skora takılıp kalmadan kendimizi Çorum mücadelesine odaklamalıyız. Oradan alacağımız puanlarla Gençlerbirliği karşısında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek için sahaya çıkacağız. Oyuncularıma güvenim tam” dedi.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.