1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Kutlu rotayı çizdi!
Erzurumspor FK: Kutlu rotayı çizdi!

Erzurumspor FK: Kutlu rotayı çizdi!

Göztepe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Cuma günü Sakarya’da saha kenarında olamayacak olan Teknik Patron Hakan Kutlu, takımından umutlu. Kutlu, “Onursal başkanımız transfer yasağını kaldırmak için uğraş veriyor. Yasak kalkarsa 3-4 takviye ile Play

A+A-

Erzurum Güncel- Göztepe maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle Cuma günü Sakarya’da saha kenarında olamayacak olan Teknik Patron Hakan Kutlu, takımından umutlu. Kutlu, “Onursal başkanımız transfer yasağını kaldırmak için uğraş veriyor. Yasak kalkarsa 3-4 takviye ile Play-Off oynarız” dedi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Teknik Patron Hakan Kutlu, camianın ve taraftarların yüreğine su serpti. Göztepe maçının devre arasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle bir müsabakadan men cezası alan ve Sakarya maçında saha kenarında olamayacak olan Kutlu, Ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek transfer yasağının kaldırılması için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kutlu, bunun için Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın yoğun bir uğraş ve gayret içerisinde olduklarını belirtti.

3-4 takviye bizi uçurur

Sezon başında transfer yasağını kaldırma çalışmaları yapıldığını ancak bir türlü sonlandırılamadığını belirten Dadaşların Hocası Kutlu, “Bize gelen bilgilerde yasağın kaldırılması için çalışmalar var. Yönetimimiz, Kulüp başkanımız Ahmet Dal ile Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen'in de bu konuda büyük bir isteği var. Yasak kaldırılırsa, bu takımdaki arkadaşlarımızın yanına takviye edebileceğimiz, çok fazla değil 3-4 arkadaşla bu sene en kötü play-off'a girebileceğimizi düşünüyorum. İnşallah bu çalışma olumlu sonuçlanır. İkinci yarıya transfer yasağı kalkmış bir Erzurumspor olarak girmek çok önemli. Geride bıraktığımız süreci futbolcularım gerçekten üst düzey seviyede başardılar. Ben yasağın kalkacağını düşünüyorum ama transfer tahtasının açılmazsa da şehri en güzel şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.

Taraftarlarımızla enerjimiz uyuştu

Mavi-beyazlı taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştığının altını çizen Erzurumspor Teknik Patronu Hakan  Kutlu,"İlk geldiğimiz günden beri dışarıda oynasak da taraftarlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştık. Enerjimiz çok uyuştu ve onları çok seviyoruz. Kaybettiğimiz ve kötü oynadığımız maçlar da oldu ama hiçbir zaman bize olan desteklerini kaybetmedi ve bize büyük bir enerji verdiler. Geçmişi de düşününce 'iyi ki Erzurumspor'a gelmişiz' diyorum. Hem burası hem de kariyerimiz açısından güzel işler yapıyoruz. Böyle güzel bir şehirde çalışmaktan mutluyuz" diye konuştu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.