1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Ligde kalalım yeter!
Erzurumspor FK: Ligde kalalım yeter!

Erzurumspor FK: Ligde kalalım yeter!

Erzurumspor’un son haftalarda aldığı başarılı sonuçlar taraftarları mutlu ederken, sosyal medyadan ‘Play-Off’ sesleri yükseldi. Otoriteler, transfer tahtası kapalı olan ve dar bir kadroya sahip olan takımın bu sezon ligde kalmasının başarı sayılması gerek

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da peş peşe gelen başarılı sonuçlar taraftarların iştahını kabartırken, sosyal medyadan “Play-Off” sesleri yükselmeye başladı.

Bu büyük beklentinin takım üzerinde stres ve baskı oluşturacağına vurgu yapan otoriteler, transfer tahtası kapalı olan ve kadro derinliği yeterli olmayan Erzurumspor’un bu sezon ligde kalmasının başarı sayılması gerektiğini savundular.

Play-Off beklentisi yanlış

Teknik Patron Hakan Kutlu idaresinde geçtiğimiz sezon ligde kalmayı başaran ve bu sezon da 3 puanı silinmesine karşın 26 puanla 10. Basamaktaki Dadaşlar için taraftarlar büyük beklenti içerişe girdi. Otoriteler, “Ligin ikinci yarısında takımımız dört maçta gol yememesi ve iyi sonuçlar alması büyük bir mutluluk. Takımımızın 4 maçta 10 puan alması büyük başarı ancak bu ortamda Play-Off beklentisinin içerisine girmek yanlış. Takımın bu sezon ligde kalmasının büyük bir başarı olacağı kanısındayız” diye konuştu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.