1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK meşgule düştü
Erzurumspor FK meşgule düştü

Erzurumspor FK meşgule düştü

Süper ligin yeni temsilcisi Erzurumspor FK’da artık iç ve transfer görüşmelerine başlandı. Yeni sezonda da anlaşması muhtemel olan teknik patron Serkan Özbalta’nın görüş ve düşünceleri doğrultusunda iç ve transferde gelişmeler yaşanıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Yeni sezonda süper ligde mücadele edecek olan Erzurumspor FK’da iç transfer görüşmeleri devam ederken, dış transfer için de farklı kıta ve ülkelerde oyuncu arayışları var. Son dönemlerde gerek İstanbul ve gerekse Ankara’da bir dizi siyasetçi, bürokrat ve işadamları ile görüşme trafiğinin içerisine giren kulüp Başkanı Ahmet Dal, boş durmuyor, özellikle telefon görüşmeleri ile de iç transferde oyuncu görüşmelerini gerçekleştiriyor. Başkan Dal iç transferde sözleşmesi biten ve teknik heyetin devam edilmesini istediği oyunculara yeniden sözleşme imzalamaları için çaba sarf ederken, bir kısım scout ekibi de yurt dışında oyuncu arayışı içinde.

Ses getirecekler!

Aralarında İngiltere, İtalya ve İsveç’in de olduğu çok sayıda ülkede Erzurumspor FK’ya süper ligde forma giydirecekleri oyuncuları arayan, maç izleyen resmi scout ekipleri, Balkanları da es geçmiyor. Genç, ilerisi için umut verecek, potansiyelli oyuncu almak isteyen Erzurumspor FK, mali yapıya da uygun ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncunun bulunması halinde imza attıracak ve isimler kamuoyuna bildirilecek. Genelde kiralık oyuncu almaktan da yana olan Dadaşlar, bunu da kulübe bir de bonservis yükü sırtlamamak için yapacak. Son dönemlerde transfer edilen yabancı oyuncularda tam isabet sağlanması, mavi-beyazlı yöneticilerin iştahını kabartırken, gelecek bu oyuncuların da yakın zamanda süper ligde adından söz ettirecek oyuncular olması hedefleniyor.

Vedat Refayeli/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.