1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Paha biçilmez galibiyet!
Erzurumspor FK: Paha biçilmez galibiyet!

Erzurumspor FK: Paha biçilmez galibiyet!

İlk olarak Eyüpspor’a, ardından Kocaeli taraftarlarına bilet fiyatlarını 5 Bin TL yapan Tuzlaspor yönetimi, aynı uygulamayı Dadaşlar için de yapınca İstanbul’daki Erzurumlular maça gidemedi.

A+A-

Erzurum Güncel- İlk olarak Eyüpspor’a, ardından Kocaeli taraftarlarına bilet fiyatlarını 5 Bin TL yapan Tuzlaspor yönetimi, aynı uygulamayı Dadaşlar için de yapınca İstanbul’daki Erzurumlular maça gidemedi.

Tuzlaspor yönetiminin kulüplere uyguladığı astronomik bilet fiyatları, takılarına gönül veren diğer kulüp taraftarlarını oldukça zor durumlara düşürüyor.

İstanbul ekibi öncelikle hemşehrisi Eyüpspor taraftarlarının maça girmemesi için misafir takım tribün bilet fiyatlarını 5 bin TL olarak belirlemişti.

Tuzlaspor yönetimi, önceki hafta  Kocaelispor taraftarına ayrılan yerde uygulanacak bilet fiyatı 5 bin TL olarak açıklamıştı.  Yeşil- Siyahlı taraftarlar açıklanan fiyata büyük tepki gösterdi.

Tüm serzenişlere rağmen Tuzlaspor yönetimi geri adım atmadı.

Dadaşlara da aynı tarife

Tuzlaspor yönetimi,  Erzurumspor’la oynadıkları maçtan önce misafir takım biletlerini 5 bin TL olarak açıklamıştı. Bunun üzerine gerek Erzurum’dan gerekse İstanbul ve çevre illerden maça gitmek isteyen Dadaşlar engellenmiş oldu. Müsabaka da sadece Erzurumspor yönetici ve misafir kartı olanlar şeref tribününde yer alabildi. Celal Hanalp’ın golü ile Tuzlaspor’u deviren Erzurumspor’da taraftarlar, galibiyet için, “Paha biçilmez bir galibiyet” yorumunu yaptı.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.