1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK, Play-Off modu!
Erzurumspor FK, Play-Off modu!

Erzurumspor FK, Play-Off modu!

Play-Off hattına altı puan uzaktaki Erzurumspor, 4 Nisan’da Giresunspor’u eli boş göndererek iddiasını güçlendirmek istiyor. Kulüp Başkanı Ahmet Dal da takımı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, 27 Haftada oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarına başladı. Dadaşlar, Milli arada ilk antrenmanını Kazım Karabekir Stadı’nda yaparken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal da takımını ve teknik heyeti Giresunspor müsabakasının ilk mesaisinde yalnız bırakmadı. Statta yapılan idmanı izleyen Başkan Dal, bir süre teknik patron Hakan Kutlu ile sohbet ederek bilgi aldı.

Kar yağışı altında idman

Ligde 37 puanı bulunan  ve Play-Off hattına altı puan uzaktaki Erzurumspor, 4 Nisan’da Giresunspor’u eli boş göndererek iddiasını güçlendirmek istiyor. Dadaşlar, Kazım Karabekir Stadı’nda yoğun kar altında Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde antrenman yaptı. Mavi-beyazlılar şimdiden üç puan parolasıyla Bitexen Giresunspor maçına bileniyor.

Sakatlar form tutuyor

Erzurumspor’da Mikhail Rosheuvel ve Ufuk Budak, Tuzlaspor maçında formasına kavuşmuştu. Fırat Şaşi de takımla birlikte antrenmanlara katılıyor. Üç futbolcu da bugünlerde forum tutmak için yoğun tempoda çalışıyor. Mustafa Akbaş’ın da hafta içinde takıma dahil olması bekleniyor. Mavi-beyazlılarda, Giresunspor mesaisine bugün de devam edilecek.

Muhammet Tarhan/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.