1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Rövanşı alacağız
Erzurumspor FK: Rövanşı alacağız

Erzurumspor FK: Rövanşı alacağız

Dadaşlar geçtiğimiz sezon Rize’de oynadığı ve 1-0 kaybettiği Keçiören ile adeta rövanş maçına çıkıyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu ve talebeleri zorlu 90 dakikaya odaklandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor, Cumartesi günü oynayacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Dadaşlar, Başkent ekibinden geçen sezon Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Rize’de oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçın rövanşını kazanmak için yoğun mesai harcıyor. Erzurumspor, başkent temsilcisini eli boş göndermenin planlarını yaparken, futbolcular galibiyet sözü verdi.

Üç puan bizim olacak

Erzurumsporlu futbolcular, “Cumartesi günü taraftarlarımızın desteği ile üç puanı alacağız.

Geçtiğimiz sezon Rize’de oynadığımız maçta çok güzel bir mücadele ortaya koymamıza rağmen şanssız bir şekilde kaybetmiştik. Şimdi adeta o mücadelenin bir rövanşı olacak. Yüreğimizi ortaya koyarak kazanacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

Erzurumspor’dan İsrail’e kınama

Erzurumspor, sosyal medya hesaplarından İsrail’in Gazze’de ki bir hastaneye düzenlediği saldırılara tepki gösterdi.  Mavi-beyazlı ekip, tedavi altında bulunan çoğunluğu çocuk ve kadınların oluşturduğu 500’ün üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırılarla ilgili bir açıklama yayınlandı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği füze saldırısında 500’ü aşkın kişi hayatını kaybetti. Erzurumspor FK İsrail’in saldırılarına sessiz kalmadı.

“Acının, kanın ve gözyaşının dinmesini temenni ediyoruz” denilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İsrail saldırıları sebebiyle Gazze'deki el-Ehli Baptist Hastanesinde tedavi altındaki çoğunluğu çocuk ve kadın olan 500’ün üzerinde Filistinli hayatını kaybetti. Tüm dünyanın gözü önünde cereyan eden ve insanlığın seyrettiği bu vahşi katliamın bir an önce son bulmasını diliyor; acının, kan ve gözyaşının dinmesini temenni ediyoruz.”Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.