1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Sakatlık sürecimde bana oksijen oldu!
Erzurumspor FK: Sakatlık sürecimde bana oksijen oldu!

Erzurumspor FK: Sakatlık sürecimde bana oksijen oldu!

Teknik Patron Hakan Kutlu’nun genç gözdelerinden biri olan Eren Özdemir, sakatlık sürecinde kendisine destek olan Necip Rahmani’yi unutmadı. Genç yetenek maçlarda terlettiği 66 numaralı Cumhuriyet Forması hediye etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Eren Özdemir, Erzurumspor’un genç yeteneklerinden biri… Orta saha oyuncusu 2022 yılı Mayıs ayında Keçiörengücü ile oynanan U19 maçında talihsiz bir sakatlık geçirdi. Bıçak altına yatarak Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesinde Ahmet Emre Paksoy tarafından başarılı bir ameliyat oldu. Başarılı geçen bir ameliyatın ardından uzun bir tedavi ve bireysel çalışma süreci geçiren genç orta saha oyuncusu Eren Özdemir’e Oksijen Spor ve Fitness Salonu kapılarını açtı. Genç yıldız uzun bir süre Fizyoterapist Necip Rahmani’den destek alarak ayağını kuvvetlendirdi.

Hem teşekkür hem forma hediye etti

Erzurumspor’un genç yıldızı Eren Özdemir, yoğun, yorucu ve uzun geçen tedavi sürecinin ardından eski sağlığına kavuşunca sezon başında Erzurumspor’da profesyonel sözleşmeye imza attı. Genç orta saha oyuncusu hazırlık kamplarındaki başarılı performansıyla Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun gözüne girerek kadroda yer aldı.

Eren Özdemir, kendisine sakatlık sürecinde kapılarını açan Oksijen Spor ve Fitness Salonu’nu ziyaret etti. İzin günlerini değerlendiren genç yıldız, kendisine adeta oksijen veren ayağının güçlenmesinde önemli katkıları olan Necip Rahmani’ye teşekkür ederek kendisine maçlarda terlettiği 66 numaralı Cumhuriyet Forması hediye etti.

Eren Özdemir, “Öncelikle bana inanarak imza attıran Kulüp Başkanımız Ahmet Dal’a, bana güvenerek takımda tutan teknik direktörümüz Hakan Kutlu hocama, başarılı bir ameliyat yapan Ahmet Emre Paksoy ile Necip Rahmani hocama teşekkür ediyorum” dedi.

Necip Rahmani ise Eren Özdemir’e vefasından ve forma jestinden dolayı teşekkür etti. Rahmani, “Seni Erzurumspor forması altına izlemek ve başarılı olmanı görmek bizler için en önemli hediye olacaktır” diyerek genç yıldızı motive etti.Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.