1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Takımda forma savaşı kızıştı!
Erzurumspor FK: Takımda forma savaşı kızıştı!

Erzurumspor FK: Takımda forma savaşı kızıştı!

Erzurumspor’da Cengizhan dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Milli arada Keçiören’e bilenen Dadaş’ta takıma geç katılan oyuncuların da antrenman açığı kapanınca forma savaşı had safhaya ulaştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Keçiören mesaisi yoğun tempoda sürüyor. Dadaşlar Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde Cumartesi günü saat 13:30’da oynanacak olan müsabakaya bilenirken takımda forma savaşı kızıştı.

Ocak ayından itibaren takıma dönecek olan Cengizhan Bayrak dışında takımda sakat ya da cezalı oyuncunun bulunması Teknik Patron Hakan Kutlu ve ekibini umutlandırırken, Milli arada Süleyman, Shala ve Alican’ın fizik kondisyonlarını artırması forma rekabetinin tavan yapmasını sağladı.

Hak eden formayı alır

A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonu Grup elemelerinde Hırvatistan ve Letonya ile oynadığı maçlar nedeniyle lige verilen Milli arada  yoğun tempoda çalışan bazı günler tek bazı günler de çift antrenman yapan Mavi-beyazlılarda Teknik Direktör Hakan Kutlu, hak edene forma vereceğini söyledi. Uzun lig maratonunda takımdaki tüm oyuncuların kendileri için çok önemli ve değerli olduğunun altını çizen deneyimli çalıştırıcı, Keçiörengücü maçında da hak edenin ilk onbirde forma giyeceğini ifade ederek forma adaletini bir kez daha gösterdi.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.