1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Tozlu gurur ve heyecanı bir arada yaşayacak!
Erzurumspor FK: Tozlu gurur ve heyecanı bir arada yaşayacak!

Erzurumspor FK: Tozlu gurur ve heyecanı bir arada yaşayacak!

Erzurumspor’un en büyük gol silahı, yarın kendisini Türk futboluna armağan eden memleketi Giresunspor’a karşı Mavi-beyazlı forma giyecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor’un en büyük gol silahı, yarın kendisini Türk futboluna armağan eden memleketi Giresunspor’a karşı Mavi-beyazlı forma giyecek.

Erzurumspor’un son üç sezon içindeki en golcü ismi olan Eren Tozlu, yarın memleketinin takıma Giresunspor’a karşı Mavi-beyaz forma ile sahaya çıkacak. 32 yaşındaki forvet, alt yapısından yetiştiği ve takım kaptanlığını yaptığı Karadeniz temsilcisine karşı yarın Erzurumspor formasıyla gol atmak ya da arkadaşlarına gol pası vermek için çalışacak. Profesyonelliğin gereği memleketinin takımına karşı kendi şehrinde sahaya çıkacak olmanın gururunu yaşayacak olan golcü futbolcu, şimdiden büyük heyecan yaşıyor.

Attığı gollerle farklı dönemlerde şehrinin takımı Giresunspor’un başarısı için ter döken deneyimli santrfor, üç sezondur da yeşil sahalarda Dadaşların başarısı için ter döküyor. Tecrübeli forvet yarınki maçta profesyonelliğin gereğini yerine getirmek zorunda olduğunun bilinci ile mücadele edeceğini belirterek,  “Giresunspor’un eski günlerine dönmesi en büyük dileğim. Ama ben şu an profesyonel futbolcu olarak Erzurumspor formasını terletiyorum. Kulübümün menfaatlerini ve başarısını düşünmek zorundayım” dedi.

Golcü oyuncu, geçtiğimiz sezon Malatyaspor’a gol atmış, ancak eski takımına ve Malatya taraftarlarına olan saygısı nedeniyle gol sevinci yaşamamıştı. Dadaşların golcüsü yarın memleketinin takımına gol atsa bile sevinmeyecek.

Nurullah PALA/PUSULA-ÖZEL HABER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.