1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Yeşil sahada Filistin'e özgürlük çığlığı
Erzurumspor FK: Yeşil sahada Filistin'e özgürlük çığlığı

Erzurumspor FK: Yeşil sahada Filistin'e özgürlük çığlığı

İsrail’in hain saldırılarına en büyük tepki Erzurumspor’dan geldi. Mavi-beyazlı oyuncular, “Yaşasın Özgür Filistin Devleti” yazılı tişörtleri ile yeşil sahadan tüm dünyaya önemli mesaj verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- İsrail’in hain saldırılarına en büyük tepki Erzurumspor’dan geldi. Mavi-beyazlı oyuncular, “Yaşasın Özgür Filistin Devleti” yazılı tişörtleri ile yeşil sahadan tüm dünyaya önemli mesaj verdi.

Nurullah PALA/PUSULA

İsrail’in tüm dünyanın gözünün içine baka baka Gazze’de insan katliamı yapmasına Erzurumspor yeşil sahadan isyan bayrağı çekti. Mavi-beyazlı futbolcular Ankara Keçiörengücü maçı öncesi  sahaya “Yaşasın Özgür Filistin Devleti” yazılı tişörtlerle çıktı. Erzurumsporlu futbolcular, bu hareketi ile tribünlerden de yoğun bir alkış aldı.

Erzurumspor kulübü hain saldırıyı kınamıştı

Erzurumspor Futbol Kulübü, geçtiğimiz hafta İsrail’in Gazze’de ki bir hastaneye düzenlediği saldırılara tepki göstermişti.

Mavi-beyazlı kulüp, tedavi altında bulunan çoğunluğu çocuk ve kadınların oluşturduğu 500’ün üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiği hain İsrail saldırısını kınayarak, “İsrail’in Gazze Şeridi’ndeki el-Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği füze saldırısında 500’ü aşkın kişi hayatını kaybetti. Erzurumspor FK İsrail’in saldırılarına sessiz kalmadı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Acının, kanın ve gözyaşının dinmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer vermişti.

Futbolcular sessiz kalmadı

Erzurumsporlu futbolcular, maç öncesi ısınmaya “Yaşasın Özgür Filistin Devleti” tişörtleri ile yeşil sahadan tüm dünyaya mesaj verirken, sosyal medya hesaplarından da paylaşım yaptılar.

Erzurumspor Kulübü,  Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Filistin’de yaşanan acılara son vermek için herkesi harekete geçmeye davet ediyoruz.” İfadelerine yer verirken,

Eren Tozlu, Türkiye ve Filistin bayraklı Hashtag’ı (Heşteg’)#FreePalestine (Filistin) notunu düştü.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.