1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Erzurumspor FK'dan Başkan Sekmen'e ziyaret
Erzurumspor FK'dan Başkan Sekmen'e ziyaret

Erzurumspor FK'dan Başkan Sekmen'e ziyaret

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK yönetimi ve oyuncuları 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde 3’üncü kez Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sekmen’i makamında ziyarette bulundular.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor FK yönetimi ve oyuncuları Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Sekmen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Mavi beyazlı kulubün ziyaretinde kulüp başkanı Ahmet Dal, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik DirektörHakan Kutlu, yardımcı antrenör Yusuf Randa ve takım kaptanları hazır bulundu.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret eden Dadaşlar tebriklerini ileterek, başarılar diledi. Ziyaretten yansıyan görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan kulüp, paylaşımlarında “Bir kez daha Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen, onursal başkanımız Mehmet Sekmen’i tebrik ediyoruz. Kulübümüze desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen kıymetli başkanımıza başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek Erzurumspor FK yönetimine ve oyuncularına her daim destek olacaklarını dile getirdi. Başkan Sekemen geçtiğimiz günlerde, Erzurumsporlular Grubu tarafından organize edilen ‘Taraftar Buluşması’nda sezon bittikten sonra transfer tahtasını açacaklarını da söylemişti.

Tebrik ziyaretinin sonunda Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ile Teknik Direktör Hakan Kutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kulübün armasını taşıyan şilt hediye etti.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.