1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'dan Vali Çiftçi'ye Cumhuriyet forması
Erzurumspor FK'dan Vali Çiftçi'ye Cumhuriyet forması

Erzurumspor FK'dan Vali Çiftçi'ye Cumhuriyet forması

Göreve geldiği günden beri Dadaşların maçlarını kaçırmamaya özen gösteren Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye en anlamlı hediye Mavi-beyazlı kulüpten geldi. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yöneticiler, Vali Çiftçi’ye Cumhuriyet formas

A+A-

Erzurum Güncel- Göreve geldiği günden beri Dadaşların maçlarını kaçırmamaya özen gösteren Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’ye en anlamlı hediye Mavi-beyazlı kulüpten geldi. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yöneticiler, Vali Çiftçi’ye Cumhuriyet forması hediye etti.

Trendyol 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor Yönetimi Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette, Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve yönetici arkadaşları ile Teknik Patron Hakan Kutlu,  Vali Çiftçi’ye, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılına özel olarak hazırlanan Cumhuriyet Forması hediye etti.

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Erzurum'umuzda göreve başladığı andan beri sevdamız Erzurumspor’umuza olan ilgisinden ötürü Valimiz Mustafa Çiftçi’ye bizlere sunduğu destekten ötürü şükran duygularımızı ilettik. Ziyarette Sayın Valimiz ile Mavi Beyazlı camiamızla ilgili konularda fikir alışverişinde de bulunduk. Futbol ve Erzurumspor tutkunu olan Sayın Valimizin armamıza olan ilgisi bizleri ziyadesiyle bahtiyar eyledi. İnşallah bu sevdaya gönül vermiş tüm herkesle ve vefakar taraftarlarımızla birlikte Erzurumspor’umuzun başarısı için takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Erzurum Valisi  Çifçi de, Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Teknik Patron Hakan Kutlu ile yöneticilere ziyaretleri ve anlamlı hediyeleri için teşekkür etti. Vali Çiftçi, Mavi-beyazlı takıma, Gençlerbirliği maçı öncesinde başarı dileklerini iletti.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.