1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'de Sakatlar can sıkıyor
Erzurumspor FK'de Sakatlar can sıkıyor

Erzurumspor FK'de Sakatlar can sıkıyor

İstanbul Riva’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp Eğitim Merkezi’nde Çaykur Rizespor maçını bilenen Erzurumspor’da sakat oyuncuların sayısının fazla olması teknik patron Hakan Kutlu ve ekibinin canını sıkıyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligin 31. Haftasında Eyüp Stadı’nda Çaykur Rizespor’la karşılaşacak olan Erzurumspor, İstanbul’da zorlu 90 dakikaya bileniyor.

Gençlik ve spor Bakanlığı’na ait Riva’daki Kamp Egitim Merkezi’nde hazırlıklarına devam eden Mavi-beyazlılarda, teknik direktör Hakan Kutlu ile yardımcılarının moralini sakat oyuncuların fazla oluşu bozuyor. Süleyman Koç’un aylardır formasından uzak kalması, Cengizhan Bayrak’ın sezonu kapatması Mavi-beyazlılarda can sıkan gelişmeler olurken, Ufuk Budat ve Zakarya Bergdich’ten de henüz sevindirici bir haber gelmedi.

Mavi-beyazlı kulübün Doktoru Bilgehan Öztop sakat futbolcuların durumu ile ilgili bilgi verdi. Cengizhan Bayrak’ın yapılan muayene ve MR görüntülemesinde, sol diz ön çapraz bağında kopma saptandığını ve  genç futbolcunun ameliyat olmasının planlandığını söyledi. Zakaria Bergdich’in yapılan görüntülemelerinde, sol ayak 2. Metatarsında (2. Tarak kemiği) kırık tespit edildiğine vurgu yapan Öztop, Ufuk Budak’ın yapılan MR görüntülemesinde, sağ adduktor longus kasında (uyluk içi kası) ödem ve kanama tespit edildiğine dikkat çekti. Ligde sadece 14 maçta forma giyen ve şu ana kadar 19 maç kaçıran Süleyman Koç’un yapılan MR görüntülemesinde, sağ soleus kasında (alt bacak derin kası) ödem tespit edildiğini belirten Kulüp Doktoru Bilgehan Öztop, 33 yaşındaki kanat oyuncusunun tedavisinin devam ettiğini açıkladı.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.