1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'nın Büyük kaptanı!
Erzurumspor FK'nın Büyük kaptanı!

Erzurumspor FK'nın Büyük kaptanı!

Sezonun en kritik golüne imza atan Kaptan Yumlu’dan duygusal mesaj

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor Kaptanı Mustafa Yumlu, “Şampiyonluk kadar önemli bu sezonda alnımızın akıyla çıktığımız için Allah’ımıza Şükürler olsun. emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da kaptan Mustafa Yumlu, kümede kalışın özetini paylaştı.

Sezon başından beri takımın en büyük toparlayıcı ve camianın birleştiricilerinden biri olan kaptan Mustafa Yumlu, sezonun en kritik golüne de imza atma şerefine nail oldu.

Erzurumspor’un Altınordu’yu 1-0 mağlup ederek kümede kalma kapısını araladığı golün sahibi olan Kaptan Mustafa Yumlu, duygu yüklü bir mesaj yayınladı.

Alnımızın akıyla çıktık

Mavi-beyazların kaptanı Mustafa Yumlu, “Şampiyonluk kadar önemli bu sezonda alnımızın akıyla çıktığımız için Allah’ımıza Şükürler olsun. Emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Başta Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen olmak üzere  Kulüp Başkanımız Ahmet Dal,  Sezona Başladığımız Muzaffer Bilazer Hocama ve ekibine, sonra Hakan Kutlu Hocam ve ekibine en çok da takım arkadaşlarıma ve Kardeşlerime ve de Erzurumspor personeline çok teşekkür ediyorum” dedi.

Siz benim büyük ailemsiniz

Mavi-beyazların cefakar ve vefakar taraftarlarını da unutmayan kaptan Mustafa Yumlu, “Tabi ki de Büyük Erzurumspor Taraftarımıza gönülden çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Benim Hakkım Bütün Dadaşlara helali hoş olsun. Sizler benim büyük Ailemsiniz. Zaman neyi gösterir Allah bilir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.