1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK'nin Deplasman zaferi
Erzurumspor FK'nin Deplasman zaferi

Erzurumspor FK'nin Deplasman zaferi

Sadece ev sahibi Samsunspor’un kazandığı 28’nci haftada dört deplasman takımı galip geldi. İki maç berabere bitti. 16 golün atıldığı 7 müsabakada tek golsüz karşılaşma Bodrum-Erzurum arasında oynandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Ligde 28’nci hafta maçları geride kaldı. 16 golün atıldığı ve gol yönünden oldukça kısır geçen haftada ev sahibi ekip olarak tek kazanan lider Yılport Samsunspor oldu. Teknik Patron Hüseyin Eroğlu yönetimindeki Karadeniz ekibi, 2-0’lık skorla Altınordu’yu mağlup etti. Dört deplasman takımı maçlarını kazanırken, iki karşılaşma berabere bitti. Haftanın tek golsüz müsabakası Bodrumspor ile Erzurumspor arasında oynandı.

Atmacalar Eyüp’ü yıktı

57 puanla Samsunspor’un lider olduğu ligde, haftanın en önemli maçı Eyüp Stadı’nda oynandı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki Çaykur Rizespor, İbrahim Üzülmez’in Eyüpspor’unu tek golle geçerek üç puanın sahibi oldu. Atmacalar, “İlk iki için bende varım” dedi.

Ligin en pahalı iki takımından biri olan Eyüpspor, şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşadı. Altay’ı deplasmanda 3-1 yenen Manisa FK, Altaş Denizlispor engelini 2-1’le geçen Teknik Patron Muzaffer Bilazer yönetimindeki Boluspor ve Tuzlaspor’u 2-0 mağlup eden Göztepe deplasmanda gülen takılar oldu.

Tek golsüz maç Bodrum-Erzurum arasında oynandı

Spor Toto 1. Ligde 28’nci haftada iki maç berabere bitti. Ankara Keçiörengücü ile Gençlerbirliği başkent derbisinde 2-2 berabere kalarak puanları paylaştı.

Golsüz sona eren Bodrumspor-Erzurumspor maçı haftanın 0-0 biten tek karşılaşması oldu. Her iki takımda 1’er puana razı oldu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum